Már közel száz Xbox-játék támogatja az FPS Boostot

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 4.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft a korábbi ígéreteinek megfelelően folyamatosan bővíti az FPS Boost-támogatást élvező játékok listáját - a minap például újabb 74 címmel bővült a felhozatal.

A Microsoft még februárban élesítette az FPS Boost funkciót az Xbox Series-konzolokon, amelynek hála bizonyos visszafelé kompatibilis címek anélkül táltosodnak meg az új platformokon, hogy a fejlesztőknek hozzájuk kellene nyúlniuk. Arról, hogy mi is ez a technológia, és hogyan működik, itt írtunk bővebben.

Az FPS Boost hátránya, hogy nem ereszthető rá automatikusan minden játékra, de a Microsoft már a kezdetek kezdetén megígérte, hogy folyamatosan bővíti majd a támogatott címek listáját, ennek pedig igyekszik is eleget tenni: az első kör után egy sor Bethesda-, majd Electronic Arts-játék kapta meg az FPS Boostot, a minap pedig bejelentették a redmondiak, hogy újabb 74 fejlesztést csaptak hozzá a felhozatalhoz, amely így összesen 97 anyagot számlál már.

A kínálat olyan játékokkal bővült, mint például az Assassin’s Creed: Unity, a Deus Ex: Mankind Divided, a Wasteland 3 vagy a Far Cry 5 - a teljes felsorolást, és azt, hogy az FPS Boosttal milyen sebesség érhető el az egyes címek esetében, itt találjátok meg.

8.
8.
Oistrakh01
#7: Akkor nekik újabb bukó lesz, pedig series x-et vettem dr ez így ebben a formában kevés lesz a sony exkluzívok ellen gamepass ide vagy oda..
7.
7.
DarkCrash
#6: Azt lesheted még egy darabig. X One óta nem erre törekszik az Ms.
6.
6.
Oistrakh01
Inkább új játék megjelenésekre koncentráljanak már végre...
5.
5.
crytek
#4: Tudom én ,de ez attól még nem vigasztal :(
Anno haverral megvettük a Brothert in arms 3-at mert csak 594ft volt a storeba..egyikünknél sem indult. (Ez is bc cím) Mindketten írtunk a supportnak (meg gondolom sokan mások is mert senkinél nem ment) Azt megcsinálták és megy
De a Crysis 3-nál ezek a chapter 1.et fagyások már több éves hibák. Biztos lett jelezve már és semmi nem történt. Mindegy azért majd jelzem a supportnak hátha lesz valami.
4.
4.
delphijos
#1: Apró gondok mindig vannak. Én vettem egy MS wireless fülest az SX-hez, és ha a gép megy, és bekapcsolom a fülest , kapcsolódik, majd újraindul a konzol. Azt hittem én vagyok béna, vagy valami lokális zűr, de a rákeresve jópár embernél ugyanez van… lehet valami bug, de elég fura…. Egyelőre annyi a workaround hogy a fülest kapcsolom be előbb. Akkor nem csinálja…
3.
3.
gerx8
#2: +1 és a Game Pass is egyre jobb!!!
2.
2.
szinkron
Jól nyomja a Microsoft!
1.
1.
crytek
Sok bc cím fagy és lehetetlen végigjátszani. Inkább ezt kéne kinyomozni miért..

Crysis 3-at le akartam tolni szabadnapon mondom úgyis csak max 5 óra aztán a chapter 3-ban mindig ugyanazon a centin nem jut tovább lefagy a game. Neten néztem én még király vagyok ,mert van aki a chapter 1-en se jutott túl soha :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...