Újra megjelenik a Zombies Ate My Neighbors

  • Írta: gorien
  • 2021. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ráadásul a folytatással, a Ghoul Patrollal egybecsomagolva. A Lucasfilm Games adja ki újra a LucasArts klasszikusait, amelyeket néhány modern funkció mellett egy digitális múzeummal is felszereltek.

A frissen feltámasztott Lucasfilm Games szintén feltámaszt, legalábbis előás: a LucasArts két klasszikusát fogja kiadni újra, egyetlen csomagban. Az 1993-ban megjelent Zombies Ate My Neighborst és a folytatását, a Ghoul Patrolt a DotEmu hozza el a modern konzolokra, aminek legutóbb a Streets of Rage 4-et köszönhettük.

Ezekben a felsőnézetes lövöldékben Zeke-et és Julie-t követjük, ahogy előbb a zombiktól próbálják megmenteni a szomszédságot, majd pedig időutazó, történelmet átírni óhajtó ghoulokkal veszik fel a versenyt. Az új csomagban nemcsak a két játék kap helyet, de egy digitális múzeumot is kapunk artworkökkel, zenékkel és fejlesztői kommentárral teletömve, valamint néhány olyan modern funkciót, mint a gyorsmentés. És persze, ahogy az eredetiek, ezek is játszhatóak lesznek helyi kooperatív módban.

A Zombies Ate My Neighbors és a Ghoul Patrol június 29-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...