Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - íme, az alapok

  • Írta: gorien
  • 2021. május 12.
  • Videó
Link másolása
A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 megjelenéséig már egy hónap sincs hátra, a CI Games épp ezért elérkezettnek látta az időt, hogy egy áttekintő előzetesen vegye végig a játék alapjait.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 Raven szerepébe helyez minket, egy magasan képzett orvgyilkoséba, akit legújabb feladata a fiktív, közel-keleti Kuamarba vezeti, hogy egymaga felszámoljon egy teljes diktatúrát. Huszonegy küldetést kell majd teljesítenünk ahhoz, hogy eljussunk Bibi Rashidához, mesterlövész készségeinket azonban többféle módon is bevethetjük – erről is szól az áttekintő előzetes.

A CI Games mindent megtett, hogy a lehető legrealisztikusabb kihívásokkal nézzünk szembe, így amikor az akár kilométeres lövéseket végrehajtjuk, figyelnünk kell olyan apróságokra is, mint a szél vagy a golyó esése.

Fegyverünket nemcsak emberek kiiktatására használhatjuk, de a környezetből is előnyt kovácsolhatunk, vagy azért, hogy figyelemelterelést okozzunk, vagy azért, hogy mondjuk ráejtsünk egy konténert az egyik célpontunkra. Változatos fegyverarzenál, felderítődrón és automata puska is rendelkezésünkre áll majd, néha pedig muszáj lesz közel kerülnünk az ellenségünkhöz, nem intézhetünk mindent elbújva.

Mesterlövész képességeinket június 4-től villogtathatjuk PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en – a PlayStation 5-ös változatra azonban még várni kell majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...