Visszatérhet a Mass Effect 3 multija, ha van rá igény

  • Írta: szlav
  • 2021. május 13.
  • Hír
Link másolása
Napokon belül kézbe vehetjük a Mass Effect: Legendary Editiont, de ahogy azt a BioWare előre leszögezte, a csomag nem tartalmazza majd a Mass Effect 3 többjátékos módját. Elképzelhető, hogy ez a jövőben megváltozhat.

Mi már alig várjuk, hogy újra belevethessük magunkat a Mass Effect univerzumába, hála a Legendary Editionnek, némi hiányérzetünk azonban biztosan lesz, hiszen ahogy arról már korábban beszámoltunk, a felújított trilógia nem tartalmazza majd a Mass Effect 3 sokak által kedvelt többjátékos módját. A BioWare csapata kizárólag arra összpontosított, hogy a három játék kampánya mai szemmel is kiváló élményt nyújtson, ez azonban azzal a kompromisszummal járt, hogy kénytelenek voltak kivágni a záróepizód online mellékzöngéjét.

A 2012-ben megjelent játék multiplayere a legtöbb platformon még ma is él és játszható, idővel azonban elképzelhető, hogy új életre kaphat ez a komponens, mégpedig a Legendary Edition újdonságaival együtt. A kollekció projektigazgatója, Mac Walters a CNET kérdésére válaszolva tért ki a témára, és habár egyenes választ nem kaptunk, némi reménysugár azért mégis felcsillant:

"Sosem mondanék nemet [a többjátékos módnak]. Először azonban szeretnénk látni, hogy milyen fogadtatása lesz a Legendary Editionnek, és hogy mekkora az igény a multiplayerre. Ennek fényében mérlegelünk majd, hogy van-e elég időnk és erőforrásunk arra, hogy felújítsuk azt olyan minőségben, amellyel mi és a rajongók is elégedettek lehetünk" - nyilatkozta Walters.

A Mass Effect: legendary Edition holnap, azaz május 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de természetesen játszható lesz Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is.

4.
4.
almaspite
Nekem személy szerint bioware csalódás vonat mass effect 3-mal és dragon age 2-vel indult el. Nem, nekem nem csak 3 végével volt bajom ha nem az egész játékkal.

Azonban a multi meglehetősen szórakoztatóra sikerült, egy le egyszerűsített horda mód gow 3-ból. Platina fokozaton meglehetősen nehéz, és grindolos multiplayer, de nem rossz.

Én őszintén örülnék, ha kimászna a sírból. Meg az epic game storon a simát ingyen osztogatnák, hogy haverokkal is lehessen együtt játszani.
3.
3.
GemForge
#2: Perszehogy nem. De az EA marketinghadjáratát nem lehet nem észrevenni, csak hogy újra eladjanak valamit, ami (részben) utoljára sikeresen működött a Biowarenek.
2.
2.
delphijos
#1: Hát amennyi multi game van a piacon, nem hinném hogy ez hiányzik a népnek, de persze az hogy itt nincs komment még nem bizonyít semmit.
1.
1.
GemForge
Ha abból indulok ki, hogy fél napja kint van a hír egy árva komment nélkül, akkor azért annyira nagy igény nem lehet rá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...