Előzetesen a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

  • Írta: gorien
  • 2021. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A G. I. Joe-filmadaptációk kora még nem áldozott le. A Hasbro akciófigurái újra nekiveselkednek a mozivászonnak, ezúttal egy eredettörténettel, amelyben a különleges katonai alakulat néma nindzsájának múltját ismerhetjük meg.

A 2010-es évek elején a Hasbro megpróbálta újra köztudatba emelni a G. I. Joe-akciófigurákat két filmadaptációval, ám sem A kobra árnyéka, sem a Megtorlás nem aratott osztatlan sikert. Noha egy ideig még azt is pletykálták, hogy a Joe-k még a Hasbro másik nagy sorozatával, a Transformersszel is crossovereznek, a szériát végül jegelték.

Egészen mostanáig, egy előzményfilmmel ugyanis újra megpróbálkoznak a készítők. A Kígyószem: G. I. Joe – A kezdeteknek értelemszerűen a Joe-k hallgatag nindzsája lesz a főszereplője, még messze azelőtt, hogy némává lett. A Henry Golding alakította hős fiatalkorát ismerjük meg, ahogy az Arashikage-klánhoz került, és ahogy a múltjának sötét titkai szétzilálják új életét.

A G. I. Joe-univerzumból mások is tiszteletüket teszik: a Bárónőt Úrsula Corberó játssza, Scarlettet Samara Weaving, Viharárnyék jelmezébe pedig Andrew Koji bújik. Az eredetfilmet  Robert Schwentke rendezte, a nemzetközi premier pedig július 23-án várható.

2.
2.
BrockSamson
Az elso film csak siman rossz volt, a masodik pedig szorakoztatoan rossz. Ez sajna ugy tunik az elsore hajaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...