No Man's Sky - miénk lehet a Normandy SR-1

  • Írta: szlav
  • 2021. május 22.
  • Letöltés
Link másolása
Nem mindennapi eseményben vehetnek részt a No Man's Sky játékosai. Elindult a legújabb expedíció, amely nem várt módon hajt fejet a Mass Effect előtt: a flottánkhoz adhatjuk az SSV Normandy SR-1-et.

Áprilisban élesedett a No Man's Sky legújabb frissítése, az Expeditions, amely különleges, időszakos kihívásokat állít az űrbéli felfedezők elé. Nemrégiben kezdetét vette a második ilyen expedíció is, az úgynevezett Beachhead, most pedig megtudhattuk, hogy miféle jutalom jár azoknak, akik teljesítik az előttük álló feladatokat: az SSV Normandy SR-1. Bizony, miénk lehet Commander Shepard legendás űrhajója, melyet a Mass Effect első részében ismerhettünk meg. Semmi kétség afelől, hogy a Hello Games ezzel a jókora kacsintással üdvözli a Legendary Edition megjelenését.

Természetesen a Normandy túl nagy lenne ahhoz, hogy egyedül elvezessük azt (meg különben is, mi dolga lenne akkor Jokernek?), így azt az általunk irányított flotta részeként, a frigate osztály alatt kell majd keresnünk. Ilyen módon tehát önálló missziókra küldhetjük majd a legendás hajót és annak legénységét.

Nem árt azonban sietnünk, a No Man's Sky expedíciói ugyanis limitált ideig tartó események. Ha ti is szeretnétek bezsákolni a Normandyt, akkor azt május 31-ig tehetitek meg, ekkor ér ugyanis véget a Beachhead.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...