Next-gen verziót és kihívásmódot kap a Maid of Sker

  • Írta: gorien
  • 2021. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan az Xbox Series- és a PlayStation 5-konzolok tulajai is átélhetik a Sker kastélyt övező legendákat feldolgozó Maid of Sker horrorisztikus kihívásait. Az új ingyenes frissítés pedig tényleges, előre meghatározott kihívásokkal kecsegtet.

A walesi folklórra épülő Maid of Sker, még ha nem is lett korszakalkotó horrorjáték, azért mégiscsak egy hangulatos darabnak sikerült. A Wales Interactive nem is felejti hát alkotását az előző konzolgeneráción, néhány napon belül ugyanis kiadja a Maid of Sker next-gen változatát, amely szebb textúrákat, rövid töltési időt, kétfajta Performance Mode-ot hoz, illetve PlayStation 5-ön a DualSense kontroller funkcióit is támogatni fogja.

A next-gen változatokkal együtt (amelyekre ingyenesen update-elhetnek azok, akiknek a játék már megvan Xbox One-on vagy PlayStation 4-en) egy ingyenes frissítést is kapunk, amely úgynevezett FPS-kihívásokat tár a játékosok elé. A négyféle kihívásban a négy vadonatúj fegyver egyikével kell boldogulnunk, van, ahol újraéledési lehetőségek nélkül, a dolgunkat pedig újfajta ellenségek is nehezítik.

A next-gen update május 26-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, az ingyenes frissítést pedig az ottani játékosokon kívül a PC-sek, PlayStation 4-esek és Xbox One-osok is élvezhetik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...