Western témájú mellékággal bővül a PUBG

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyelőre csak találóan Project Cowboyként hivatkoznak a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb spin-offjára, ami egy vadnyugati koncepciót felvonultató, teljesen különálló cím lesz a battle royale-játék univerzumában.

Nem vicceltek a készítők, amikor nemrég azt nyilatkozták, hogy kibővítik a PUBG-univerzumát: a The Callisto Protocol mellett ugyanis most egy újabb játékot jelentettek be, ami a népszerű battle royale világában játszódik majd.

Noha a PUBG-ben nem újdonság a western hangulat, hiszen az úgynevezett cowboy mode-ban kizárólag korhű fegyverekkel lövöldözhetünk egymásra, a most bejelentett Project Cowboy vadhajtás jóval túlmutat majd ezen a Krafton szerint. Ugyanakkor a készítők azt már nem árulták el, hogy a frissen bejelentett nyitott világú lövöldéjük egy sztoriközpontú alkotás lesz, vagy egy vadnyugati battle royale - vagy esetleg a kettő egyben.

Az ígéretek szerint a Project Cowboy PC-re és konzolokra is megjelenik majd, de hogy pontosan mikor, az egyelőre még nem derült ki.

1.
1.
Extol
Inkább a csalókkal kellene foglalkozni és újra játszhatóvá tenni a PUBG-t, nem állapot, hogy egy-három napos banolások vannak.
Egyszer jelentettem valakit, már 3-adjára kaptam ma reggel üzenetet azzal kapcsolatban hogy megint banolták egy napra.
Miért nem örökre? Mit vacakolnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...