Henry Cavill lehet az új Hegylakó

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint felpörögtek a Hegylakó-reboot munkálatai, amit a John Wick rendezője jegyez majd. A főszerep kapcsán állítólag Henry Cavill tárgyal a Lionsgate-tel.

A Deadline számolt be róla, hogy felpörögtek a régóta pletykált Highlander-reboot munkálatai: a hírek szerint a rendezői székben a John Wicket is jegyző Chad Stahelski ülhet majd, míg a forgatókönyvet Kerry Williamson írja. Izgalmas hír, hogy a főszerep kapcsán állítólag Henry Cavill tárgyal a Lionsgate-tel.

Noha az 1986-os Hegylakó annak idején nem aratott nagy sikert a kritikusok és a nézők körében, később kult-klasszikussá vált, megért több folytatást és egy tévésorozatot is egyebek mellett. A rebootról már hallani szóbeszédeket egy ideje, korábban Ryan Reynolds és a Fast & Furious kapcsán ismert rendező, Justin Lin neve is felmerült a projekt kapcsán.

9.
9.
adamsfamily
#3: A 2. rész egy legendásan szar film volt,ami az első szög volt a Hegylakó széria koporsójába.
8.
8.
delphijos
#5: Egyetértek. A második rész akkorát rúgott az elsőbe a sok logikátlan marhasággal hogy ember csak a fejét fogta.
7.
7.
pszihoapu
sztem cavill kozel sem akkora kaliber es kicsit uncsi is mar hogy mindenben o jatszik vagy tom holland, de a highlanderben a foszereplo szinesz kilete eleg masodlagos. termeszetesen remenykedek, hogy ha mar feltamasztjak akkor sikerul jol megcsinalni es igazi badass modern verzio keszul, de ha fogadnom kene akkor inkabb arra tennek hogy fostalicska lesz.
6.
6.
Heldengeist
#2: Az első nem csak klasszikus, hanem teljes egészében a kora terméke. Az a film felújíthatatlan anélkül, hogy elveszítené a lényegét.

Attól tartók, hogy Cavill aki egyébként egy korrekt színész, a rossz szerepválasztások miatt fogja elásni a karrierjét. Szerintem ez a reboot is maximum középszerű lesz és ez megint csak nem az ő hibája lesz, de ő fogja meginni a levét.
5.
5.
Ooorky
#3: Második nem volt rossz?
A Hegylakók valójában űrlények és ha még egy átjön a Földre akkor hirtelen az utolsó aki halandóvá vált újra halhatatlan lesz?
Ráadásul Ramirez feltámad holtából mert csak?

Akkor mi a rossz?
4.
4.
SLi
#2: igazából ez az ötlettelenség már nem lehet érv hiszen a stream boom óta gyakorlatilag minden los angelesbe eljutó forgatókönyvből vagy film vagy sorozat készül, egyszerűen ez már nem kényszer szülte dolog, hanem " hagyomány".
3.
3.
manderel
#2: Nagyon jó volt az első rész, és még a második sem volt rossz. De borzalmasan öregedett a széria, még sok más hasonló korú filmhez képest is. Jó pár éve már csak azért nem nézem újra, hogy ne romboljam le magamban róla a korábban kialakított képet.
Ha valamit van értelme rebootolni, ez a széria pont olyan.
2.
2.
Ooorky
Nem tudom mi értelme feltámasztani (a totális hollywoodi ötlettelenségen kívül).

Első rész klasszikus, úgy jó ahogy van, aztán a folytatások szépen lassan eljutottak az 5. filmmel a pöcegödör legalját jelzőképező "direct to Syfy channel" kategóriába.
1.
1.
markoci555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...