Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja?

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Dissidia Final Fantasy NT után újabb Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja, amely egy Nioh-szerű akciójáték lesz. A megjelenés PS5-re és PC-re várható.

Eredetileg a hétvégén kezdett el terjedni a pletyka a Redditen és a ResetErán, majd az általában jól értesült újságíró, Imran Khan is megerősítette a saját forrásaira hivatkozva, hogy a Dissidia Final Fantasy NT után újabb Final Fantasy-mellékágon dolgozik a Team Ninja.

A Final Fantasy Origins nevet viselő cím "az eredeti Final Fantasy világában vagy amellett" játszódik majd, és a Nioh-hoz, illetve a From Software Souls-játékaihoz hasonló, akció-orientált cím lesz - viszont valamivel könnyebb, hogy a szélesebb közönségnek is jól feküdjön. A hírek szerint PS5-exkluzív címként rajtol majd, amit később követ a PC-s premier, és még a nyáron kapunk egy játszható alfát belőle Stranger in Paradise címmel, hogy a fejlesztőcsapat - amely elsősorban Dissidia Final Fantasy NT-veteránokat vonultat fel egyelőre - visszajelzéseket gyűjthessen.

A Square állítólag júniusi bejelentést tervezett, szóval jó eséllyel az E3 környékén már okosabbak leszünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...