Új kép érkezett az Uncharted-filmből

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár rögös utat tudhat maga mögött, most már nagyon úgy néz ki, hogy a jövő év elején végre tényleg mozikba kerül az Uncharted-film. Most egy vadonatúj képet is kaptunk róla.

Tom Holland és Mark Wahlberg, azaz az Uncharted-mozi Nathan Drake-je és Victor Sullivanje szokásukhoz híven valamit nagyon keresnek a film legújabb fotóján (via The New York Times):

Habár Sully ikonikus bajusza hiányzik a képről, ne legyünk telhetetlenek, hiszen ha minden a tervek szerint halad, akkor 2022. február 18-án már a mozitermekben üdvözölhetjük majd a két kincsvadászt.

31.
31.
Heldengeist
#29: Pont ez az, hogy videojáték-adaptáció eddig még csak nagyon maximum tűrhető lett és az már ennyiből is látszik, hogy magasabb lécet most sem akarnak megugrani. Plusz ugye az elmúlt évek trendjeit figyelembe véve is sokkal kifizetődőbb csalódást várni. Akkor legalább van esélyed pozitívan csalódni (néha még így sem sikerül).
30.
30.
delphijos
Ja, fontos hogy én NEM azt mondom hogy ez márpedig jó lesz, csak azt kifogásolom hogy olyan következtetéseket vontok már le már most, amikről kb. semmit nem tudunk.
29.
29.
delphijos
#27: Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára, ez azért nem egy 15 éves “kamasz” sztori lesz. Amúgy meg én se értem, még egy tetves trailer sincs, csak pár kép, de ti már tudtok “mindent”…. És mondom a legzavaróbb az egészben az mintha ezek az igények amiket felsorolsz eddig minden adaptációnál összejöttek volna ( nagyon nem ) de bezzeg itt, a főszereplő ténye meg hogy a történet időben a játékok sztorija előtt játszódik , ez máris EGÉSZ BIZTOSAN nem jön össze.
27.
27.
Heldengeist
#26: Kit érdekel? Egy filmnek csak tiszteletben kell tartania a játékot, áthozni a szellemiségét, az elemeket, amiket szerettek a történetében és karaktereiben, nem pedig kronológiailag beleilleni a történetébe. Ilyen szempontból kell megállnia a lábán és az eddigiek alapján a film az utóbbi feltételt megpróbálja teljesíteni, de az előbbit meg sem kísérli (vagy ha igen, egy kamasz Drake-nek nagyon nem fog jól állni).
26.
26.
delphijos
#25: Itt azért szerintem nem csak erről van szó, bár alapvetően egyetértek. Drake “felnőtt” sztorijait azért eléggé kimaxolták a játékok olyan filmet meg érthetően nem akartak hogy egy már ismert történetet visznek filmre. Könnyebb egy kevésbé “ismert” időszakot választani az életéből. Én örülnék ha annyiban el is térne a film a játékoktól hogy inkább kaland legyen mint komplett hadseregek legyilkolása.
25.
25.
Heldengeist
#11: Egyszerű. A stúdiók már nem csinálnak és nem is nagyon akarnak filmet csinálni és már film trilógiát sem nagyon. Film franchiset akarnak. Nagyon elkapatták őket a vég nélkül ontott szuperhős/transformers/fast&furious filmek. Szinte már bármiféle kockázatot csak akkor hajlandók vállalni, ha siker esetén 10+ évig fejni tudják.

Egyszerűen megfordult a gondolkodásuk. Nem úgy állnak hozzá, hogy csinálnak egy filmet és ha sikeres, csinálnak hozzá folytatás(oka)t, hanem hogy csinálnak egy pilotot egy 2 órás epizódokból álló sorozathoz és ha nem sikeres, kaszálják. És ez meg is látszik a franchise indító filmek színvonalán.

10-15 évig futtatott franchiseokat meg nem akarnak 35+ éves színésszel indítani.
24.
24.
DragonBleacPiece
Nekem magával a színésszel nincs bajom,csak ezzel a fiatal Drake dologgal. Mondjuk a pókemberben rühellem,de nem az ő hibája hogy egy csecsemőt alakít , Andrew Garfield pedig nem pókember,hanem egy menő deszkás gyerek. Szomra Tobey az igazi pókember,hiába szidják a mai tinik hogy jaj a mémek stb, abban a trilogiaban megszerettette magát az emberekkel, az egyszerű,szegénysorú Peter Parker. Az eredeti Spiderman 2 a világ egyik legjobb superhero filmje számomra, sirtam is rajta mikor Octavius ellen New York emberei kiálltak,hogy megvédjék pókembert akiról a maszk is lejött,és azt mondták ,,hiszen ez csak egy gyerek". És egyikük se fotózta le vagy ilyesmi,a sírba fogják vinni a titkot. Jaj de jó az a film :D
14.
14.
delphijos
#9: Kb. szóról szóra ugyanezeket olvastam a Witcher sorozatnál amikor kiderült ki lesz a főszereplő. Természetesen casting director is nagy számban van itt a fórumon ahogy programozó, cégvezető, grafikus, stb….

Másrészt kb. úgy írsz mintha eddig minden játékadaptáció hatalmas telitalálat lett volna, és milyen kár lenne ha ez kezdené a rossz sorozatot…. ( elég ha csak a legutóbbi Monster Hunter filmre gondolok, az hogy Mj volt a főszereplő kb. a századik helyen van a gondok sorában. És ez csak 1 cim )
12.
12.
A Fénybenjáró
Tom Holland-et nem bírom. Idegesít. Az Uncharted játékokat nagyon szeretem, de ezzel a választással sajnos elásták magukat nálam. Mindegy, lehet meg fogom nézni, de így már nem lesz az igazi.
11.
11.
DragonBleacPiece
Előre is elnézést a trágár beszédemért, de nem tudom magamban tartani. Mi a hátasállat nemzőszervért kell minden filmben nem az általunk megismert és megszeretett főszereplőt látnunk, hanem annak az óvodás változatát? Nem vagyok kíváncsi a kisbabára aki megtanult járni és büfögni, elég felnőtt vagyok ahhoz hogy a fantáziám ezeket nagyon jól a szemem elé varázsolja, ha elgondolkodom rajta.
9.
9.
#1: Nekem semmi bajom Tom Holland-dal, mint ember, vagy színész, de el sem tudom képzelni erre a szerepre, mint jó lehetőség. Inkább nem is bánom, hogy a MM egy kicsit megtámogatja a jeleneteket, de majd kiderül, hogy milyen lesz a végeredmény. Azért egy ilyen filmnek nagy cipőket kell betöltenie a film és a játék rajongók köreiben egyaránt és azért gáz lenne, ha egy egyzer sem nézős faszság válna belőle.
6.
6.
xanatos0911
#2: lol... Én nem vagyok egy nagy Spider-man fan, nem is láttam a filmeket mert nem érdekelnek annyira, de sok mindenben láttam Tom Hollandot és ha valami miatt hullámzó teljesítményt ad a srác, akkor az a sztori/rendezés. Szerintem bölcsebb lépés lenne részéről, ha nem mondana igent ennyi felkérésre vagy nem jelentkezne minden harmadik szereplehetosegre.
5.
5.
delphijos
Ja, és egy játékadaptációnál nem feltétlen az kell hogy a színész kiköpött mása legyen a játék szereplőjének. Ha jó a sztori akkor ennyi hasonlóság bőven belefér. Ha meg nem akkor meg tök mindegy.
4.
4.
delphijos
#2: Én is bírom őt, de valóban egy fiatal Drake sztorihoz már azért kicsit túlkoros.
3.
3.
manderel
#2: Nathan Fillion már 50 éves, ez a történet pedig a fiatal Nathan Drake-ről szól.

Annyi előnye lehet a dolognak, hogy ha jól sikerül a film, évek múlva is jöhetnek még folytatások, ugyanazzal a főszereplővel, úgy ahogy a játékokból is. Tom Holland mostanában biztosan nem öregszik ki a szerepből.
2.
2.
adamsfamily
#1: Nathan Fillion jobb választás lett volna. De valamiért annyira erőltetik minden filmnél Tom Hollandot,mintha kötelező lenne.
The Devil all the time-ban jó volt,de amúgy elég hullámzó teljesítményt szokott produkálni.
1.
1.
Viktor_The_Best
Ah Mark Walhberg is szerepel a filmben? O lesz Max Payne megint es lassitott felvetelben fog kotelen lengeni Tom Holland utan? XD Egyebkent Tom Holland nem illik Nathan Drake szerepere, nem is hasonlit ra, valaki mast kellett volna valasztani!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...