Jutalomprogrammal bővül a Ubisoft+

  • Írta: szlav
  • 2021. május 26.
  • Hír
Link másolása
Az eddiginél is vonzóbbá vált a Ubisoft előfizetéses szolgáltatása. A havidíj mostantól a stúdió teljes játékkönyvtára mellett havonta bezsebelhető játékbeli bónuszokkal is ellátja az előfizetőit.

A Ubisoft+ (korábban Uplay+) a maga 15 eurós havidíjával nem feltétlenül tartozik a legolcsóbb játékcsomagok közé, de az biztos, hogy tartalom szempontjából nem lehet rá egy rossz szavunk sem. Ha egy játék borítóján ott virít a csigalogó, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy az szerepel a szolgáltatás könyvtárában is. A franciák azonban ennél is tovább mennek: mostantól további extrákkal jutalmazzák azokat, akik huzamosabb ideig fenntartják az előfizetésüket.

A Ubisoft+ havi jutalomprogramja folyamatosan változó ajándékokkal látja el a résztvevőket, és minél tovább fenntartjuk az előfizetéseinket, annál több bónusztartalom ütheti a markunkat. Az első előfizetésünk során egy, a második hónap után pedig kettő ajándék közül választhatunk. Ha zsinórban négy hónapig használjuk a szolgáltatást, akkor már három extra lehet a miénk, hét hónap után pedig megkapjuk mind a négy aktuális extrát.

Ebben a hónapban a Rainbow Six: Siege hétnapos boostere, az Assassin's Creed: Odyssey Drachmae és XP boostere, a Far Cry 5 Doomsday Prepper ruházata vagy a Ghost Recon: Breakpoint 8000 Skell Creditje közül válogathatunk. Ezek az extrák minden hónap végén frissülnek majd, de a már feloldott ajándékok végleg a miénk maradnak, vagyis nem szükséges egyből aktiválnunk őket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...