Íme, a Games with Gold júniusi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2021. május 26.
  • Akció
Link másolása
A hónap vége felé közeledve itt az idő, hogy megtudjuk, milyen játékokat kapunk legközelebb az Xbox Live Gold- vagy az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetésünk mellé. Úgy tűnik, júniusban a bunyós játékoké lesz a főszerep.

Az Xbox Live Gold, illetve annak nagytestvére, az Xbox Game Pass Ultimate ismét négy játékkal kedveskedik a konzolos előfizetőknek. Habár a mostani felhozatal nem tartalmaz frissnek mondható blockbustereket, a válogatás így is érdekesre sikeredett - főképp a verekedős játékok rajongói dörzsölhetik a tenyerüket.

Ha kedvelitek a látványos és pörgős platformereket, akkor egész hónapban bezsebelhetitek a The King's Bird című alkotást. A hónap első felében szintén beszerezhető lesz a NeoGeo Battle Coliseum, de az igazi harc június 16-ig várat magára. Ekkor válik ugyanis elérhetővé az Injustice: Gods Among Us, amely a Mortal Kombat stílusában ereszti egymásnak a DC-univerzum hőseit. A sort egy sötét hangulatú, de igen látványos ARPG, a Shadows: Awakening zárja majd. Jó szórakozást!

1.
1.
crytek
Gyenge megint. Injusticet korábban kb mindenre ingyen szórták
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...