E3 2021: Megvan az Xbox-Bethesda show időpontja

  • Írta: szlav
  • 2021. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Nemrég beszámoltunk róla, hogy az idei E3 színpadán karöltve lép majd fel a Microsoft és a Bethesda, most pedig végre azt is megtudhattuk, hogy pontosan mikor kerül erre sor.

Friss bejelentést közölt tegnap az Xbox Wire az idei E3-as műsor kapcsán: megtudhattuk, hogy pontosan mikor áll színpadra a Microsoft videojátékos divíziója. Az Xbox és a Bethesda közös műsora (amely kapott egy csinos promóképet is) az expó egyik legelőkelőbb időpontját foglalta le magának: június 13-án, magyar idő szerint este hét órától számíthatunk a rengeteg friss hírre, bejelentésre és látnivalóra. Az előadás várhatóan 90 perc hosszúságú lesz.

Ahogy azt már megszokhattátok, nálunk is élőben követhetitek majd a show eseményeit, de természetesen külön is foglalkozunk a műsoron látottakkal, így tehát garantált, hogy nem maradtok le semmiről.

27.
27.
Ooorky
300ft 3 hónapra a Gamepass Ultimate, még szerencse, hogy húztam-vontam az elmúlt hetekben 4000ft-ért összeharácsolt 8 hónapnyi kód beváltását XD
25.
25.
Ooorky
#17: Lépj be egy Nintendo csoportban.
Szeretet és béke szigete :-) (komolyan).
20.
20.
Guba32
#18: Gyerekként ok,de felnőttként...
19.
19.
kryszisz
#18: Az rendben van, hogy vannak egyéni preferenciák, de ezt ki lehet fejezni nem kocsis módjára is, tiszteletben tartva a másik oldalt. Persze idiótázni meg szarozni könnyebb, és nem is igényel különösebb erőfeszítést sem, de na, egy bizonyos kor felett alakuljon már ki valamiféle vitakultúra az isten szerelmére. Mondjuk azokat is irigylem akiknek mindennel van idejük játszani, az egy szem gépemen lévő backlogomat is képtelen vagyok behozni:D
18.
18.
crytek
#17: Emberből vagyunk. Nehéz elviselni ha a másiknak valami miatt jobb valami ami nekünk nem :) Ha ez nem így lenne soha nem lenne egy komment se az ugyanolyan vélemények miatt.
Mindenre vannak nagyon jó játékok aki nagyon akar ezekkel minddel játszani az meg is veszi a létező összes konzolt. Olyan játékot nem fognak soha készíteni amire mindenki egyöntetűen azt mondja ez jó.
17.
17.
kryszisz
#16: Bent vagyok 1-2 PS csoportban (bár lehet csak egyben), és igen, elég gyakori a toxikus viselkedés. Mondjuk az adminok is olyan bunkók, hogy igazából azzal is parasztok, aki esetleg normális dolgot ír, ezt sem igazán tudom hova tenni. Csak szerintem az embernek ezt a fajta "rivalizálást" illik kinőni, ha más nem általánosban, erre rendre azt tapasztalom, hogy 30+-os emberek próbálják bizonygatni miért az ő gépük a jobb, és miért szar a másik...jézus, nem hót mindegy ki milyen masinán élvezi a hobbiját?
16.
16.
crytek
#15: "Obsidiánnál jobb RPG stúdió szerintem nemigen létezik, főleg ami az írást illeti."

Igen csak az "ilyeneknek" te hiába magyarázod hogy jó a sztori , hihetetlen élmény játszani ezekkel beleversz többszáz órát akár stb.. Ők melléteszik a last us 2-öt és szarozzák ha kell ha nem. Senki nem érdekel hogy a kettőben az a közös cska hogy mindkettő egy játék azon kívül semmi de ő kihozza győztesnek bármely ps címet. Szóval még értelmes vitát se lehet velük folytatni mert nem igen vannak vagy ha van akkor kevés egyező kategóriájú játékok...
15.
15.
kryszisz
#14: Hát amúgy, franc tudja hallod. Az én szememben az Obsidian, id Software, vagy az Arkane simán ér annyit, mint az ND, vagy a Santa Monica. Persze aláírom, hogy a Sony egy-két stúdiója (az említett 2 példának okáért) a végletekig kimunkált, polírozott, nagybetűs minőséget szállít minden címével, ezzel hülye lennék vitatkozni, a Last 2-t csont nélkül az előző generáció legjobbjának tartom. De az MS 3 példájánál maradva: Az Obsidiánnál jobb RPG stúdió szerintem nemigen létezik, főleg ami az írást illeti. Most pedig, hogy immáron a megfelelő pénzügyi háttér is biztosított, szerintem csodákat fognak művelni a srácok-lányok. Az id-et mindig is az FPS csapatok csúcsának gondoltam, és a revitalizált Doom csak megerősített ebben a hitben, még ha sokakat nem is mozgat ma már meg egy "agyatlan lövölde". Az Arkane meg szimplán baromi kreatív, erre a 2 Dishonored vagy a Prey nagyszerű bizonyíték, de az előző munkáikat is imádom. Na meg persze ott a Bethesda Softworks, akiket joggal lehet ugyan szidni sok szempontból, de nekem például máig az Elder Scrolls széria az egyik kedvenc időtemetőm, és vannak még ezzel pár millióan, szóval a TES VI-al baromi nagyot fog szakítani a Micro. Szó mi szó, baromi jó csapatai vannak a Sony-nak, és prezentáció, minőség terén talán nem is tudnak majd hozzájuk felnőni az MS csapatai. Az viszont biztos, hogy piszok szórakoztató címeket fogunk tőlük kapni az elkövetkezendő években, mindezt fillérekért, és egy olyan technológiával kiegészülve, hogy még gépre sem nagyon lesz szükség az élvezetükhöz. Ez pedig elég nagy fegyvertény.
14.
14.
crytek
#11: Tipikus ps fanatikok

1. Ami jön pc-re az nem exklúziv cím = a msnak nincsenek exklúziv címei = szar az egész
2. Teljesen más játékok jelennek meg xboxra/pc-re és ps-re és mivel csak a ps az isten a ms szar
3. Hiába tetszik onnan valami csak a ps van minden más szar
4. Ja és mondtam már hogy a ms szar?

Na kb ennyi a ps-esek dumája felfogása.

Én pc-s és xboxos vagyok. Tegnap néztem élőbe a horizon 2 bemutatóját. Nekem abból az jött le hogy a ms felvásárolhatja az egész világot is mindig ugy néz ki hogy a "hulladék" megy csak oda mivel ilyen minöségi cucc nincs. Félre értés ne essék jó játékaik vannak és szeretem is őket, de messze nem olyan minőség amit a sonynál a fejlesztők képviselnek. Szóval a sonynak kurvanagy mákja volt hogy anno ezeket szedte össze... MS-nak meg sajnos a "selejt" jutott mert semmi ilyesmit nem képes letenni az asztalra egy studiója sem.. :(
11.
11.
kryszisz
#7: Mondjuk jogos, én az MS fikázókat sem tudom nagyon hova tenni, most már van egy rakat kiváló csapatuk, akikkel kb. a létező összes műfajt lefedik majd. Elvileg jó lett a gép is, ami nekem ugyan nincs, de az X-cloud például sokkal, de sokkal jobb annál, mint amire számítottam, alig van reccenés, a delay bőven az elfogadható szinten belül van, kényelmes, egyszerű, és már most benne van egy rakat gém. Úgyhogy hiába van PS-em jelenleg, szerintem nagyon jó úton haladnak a zöldek, ha sok pénzem lenne biztos, hogy mindkettőre beneveznék.
9.
9.
delphijos
Komolyan, már azon marakodás megy hogy ki csinál jobb show-t :D:D
7.
7.
Guba32
#6: Most is épp egy ügyeletes károgóval társalogsz...;)
4.
4.
Guba32
Remélem a Bethesda folytatja majd a játékainak portolását Nintendora!
1.
1.
Őrnagy
Egy biztos : hatalmas visszhangja lesz! Ha bejelentenek valami nagy durranást, azért ; ha csak az eddigieket ismétlik, azért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...