Bemutatkozott az új Fast & Furious-játék

  • Írta: szlav
  • 2021. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2019-es Netflix-sorozat annyira megihlette a 3D Clouds csapatát, hogy máris előrukkoltak a kissé kusza című Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R-rel. Az abszolút árkádos versenyjáték megkapta az első előzetesét is.

A Netflix 2019-es sorozata, a Fast & Furious: Spy Racers videojátékformában tér vissza. A Rise of SH1FT3R al-alcímet viselő játék láthatóan nem veszi magát olyan komolyan, mint a legutóbbi adaptáció, hiszen ezúttal egy kartjátékokra emlékeztető, különféle power-upokkal operáló anyagról van szó. Egyelőre nem sok részletet tudhattunk meg a 3D Clouds alkotásáról, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a hagyományos egyjátékos mód mellett helyi és online multiplayer is vár majd ránk.

A Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R idén novemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

9.
9.
Ooorky
Ps5-re pont jó lesz, talán még 1080p@60fps-t is ki tudnak belőle sajtolni.
8.
8.
PS4jacksony
Egész jó mobilos grafika ….
7.
7.
Chdz
Kidobott pénz, de mennyi ilyet láttunk már. Nem is érteni.
6.
6.
Nothing
#5: Inkább egy budget kategóriás cuccot egy kula névvel...:)
5.
5.
Aanash
Mintha a kulát akarnák eladni egy húzónèvvel.
4.
4.
NathanDrake
Nem akarom elhinni hogy ezt bárki is megvenné :D Mikor olyan játékok jönnek ki idén mint a Ratchet and Clank, Ninja Gaiden Master Collection, Sniper Ghost Contracts 2,Zelda Skyward Sword HD, Kena, Lost Judgment, Far Cry 6, Dying Light 2 és remélem idén megjelenik a Horizon 2 is.
3.
3.
Neo1989
Minden erre szánt perc elpazarolt idő.
1.
1.
Daniel21
F2P játéknak néz ki erősen. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...