Felsorakoznak a Netflix legnézettebb filmjei

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix az Army of the Dead rajtját követően közzétett egy tízes toplistát, amelyen a legnépszerűbb saját filmjei sorakoznak fel. Noha Zack Snyder alkotása is szép rajtot vett, összesítésben a lista alján foglalt helyet egyelőre.

A Netflix előszeretettel osztja meg, hogy miként teljesítenek a népszerűbb filmjei és sorozatai, a Deadline-nak pedig most egy tízes toplistát is átküldött, amelyen a legnézettebb saját mozijai sorakoznak fel.

Az apropó a Zack Snyder-féle zombifilm, az Army of the Dead debütálása volt, amelyet 72 millió háztartásban néztek meg a május 21-i rajtja óta, de ahogy azt látni fogjuk, ez egyelőre csak a lista aljához volt elég:

  1. Extraction (99 millió)
  2. Bird Box (89 millió)
  3. Spenser Confidential (85 millió)
  4. 6 Underground (83 millió)
  5. Murder Mystery (83 millió)
  6. The Old Guard (78 millió)
  7. Enola Holmes (76 millió)
  8. Project Power (75 millió)
  9. döntetlen: The Midnight Sky és Army of the Dead (72 millió)


A listán viszonylag sok tavalyi film feszít, az aranyérmes Extraction (ami a Russo-fivérek vezényletével készült) mellett a Spenser Confidential, a The Old Guard, az Enola Holmes, a Project Power és a The Midnight Sky is tavalyi gurítása a streamingszolgáltatónak. Fontos változás a tavalyi év hasonló listájához képest, hogy a The Irishman kiesett az élbolyból.

Érdemes megemlíteni továbbá, hogy a Netflix elég lazán veszi azt, hogy mi számít megtekintésnek: a legutóbbi közlése szerint megtekintés az, ha az adott anyagból legalább két percet megnézett valaki.

23.
23.
JohnSpartan
#22: Mindenkinek van lent és fent. Amilyen éveken volt túl a szerencsétlen ember csoda hogy még a rendező székbe be tudott ülni.

A Holtak hajnala is full komolyan vette magát anno és ott sem voltak olyan mérvadó karakterek mint ebben. Jobbak voltak nem mondom de, akkora kül. nincs a két film között mint azt eggyesek állítják. Én nem azt mondom hogy jó film, hanem azt hogy az elmúlt 10 évben nem láttam hasonló alkotást zombi filmek terén mint a Holtak hajnala és ez hozta azokat a szituációkat, karaktereket mint akkor az a film még ha nem is olyan szinten. És nem tudom hogy ki milyen zombi filmeket nézett az elmúlt 10 évben de, én sokkal szarabbakat láttam. Nem fogom sorolni mert feleslegesen írkálnék de, ez a lehuzás ami itt folyik szerintem jócskán túlzás. De ezt már kezdem megszokni az emberektől.
21.
21.
JohnSpartan
#18: Nem tudom ki tud komolyan venni egy zombi alkotást... én nem, ezen is jókat nyerítettem hiába próbál pár helyen komoly lenni a film.
18.
18.
delphijos
Ha már olyan zombi film ami nem veszi komolyan magát akkor Zombieland. Az tényleg nem is akarja komolyan venni magát. De az hogy ez “direkt ilyen”……
17.
17.
JohnSpartan
Nem tudom, nekem tetszett a maga kategoriájában az Army of the dead. Nyilván egy klisé fos ami top 1000 be se férne bele de, attól függetlenül sok zombis szart maga mögé szorított. Üditő volt látni végre 1 jobb zombizs filmet. Annak idején a Holtak hajnala is ugyan ez volt, mégis egy kultusz zombi film lett belőle és jobbat nem is tudnék mondani zombi filmek terén. Ez is vérzik 1000 sebből mint a holtak hajnala de, mégis jó volt. Izlések és pofonok. Láttam milliószor szarabb filmet is...

Eggyesek meg azt hiszik ők Tarantio reikarnációi és jobbat rendeznek bárkinél.
16.
16.
kryszisz
#5: Én a film megtekintése után dobtam rá 6 pontot IMDb-n, aztán ahogy teltek a napok rájöttem, hogy nem ér ez annyit, levittem 5-re...most már azon gondolkodom, hogy legyen az inkább 4. Ha ezt a mozit nem a kedvenc zombifilmem rendezője csinálja (akinek ráadásul az volt a debütáló nagyjátékfilmje!), akkor azt mondom, hogy na, szar volt, van ilyen. Így viszont mérhetetlenül nagy csalódás az egész, pláne, hogy Snyder munkásságát nagyon szeretem a Holtak hajnalán túlmenően is (kivéve az Álomháború, az még ennél is nagyobb borzalom volt, de legalább eye candy-nek kiváló), 300, Watchmen, Acélember, JL rendezői változat, mind mind jó filmek szerintem, de ez... vígjátéknak nem vicces, drámának ciki, akciófilmnek pedig vérszegény, pedig az a kevés ami van úgy ahogy működik azért. A pixelhibás jelenetekért pedig illene eltördelni valaki kezét, a szívbaj kerülhetett, hogy a tabletemmel van a gond, ahhoz azért drága volt. De szó se róla,ez az amatőr baki remekül reprezentálta az egész filmet.
15.
15.
xanatos0911
Jézusom... Bird Box? Army of the... what?! Fizikailag fáj :/
12.
12.
Ooorky
#11: Mai napig kedvenc jelenetem, mikor a Terminators-ban sétálnak egy akácosban és a földúton keresztbe leraktak egy ágacskát, erre megállnak és pánikolva megszólal a nő:
-Te jó ég, ez zsákutca.

XD
11.
11.
delphijos
#9: Az Asylum filmekben van valami szórakoztató. Persze lehet velem van baj, de azok már olyan szarok, hogy jók. ( 10 méteres piranhák elrugdosását nézni csak király lehet ) :D
10.
10.
Robilluma
#7: Igazából abban a top5ben jó sokan vannak :DD és biztos h ennél tényleg vannak gyengébbek.
De majdnem egymás után ilyen gyengéket ritkán látni.

Szerencsére itt egy Mare of Easttown ;) HBOban lehet bízni.
9.
9.
Ooorky
#7: Na ja, fiatalkorom ZS filmes-sörös éjszakái Cüneyt Arkin főszereplésével készült török akciófilmekkel, Asylum borzalmakkal, 3+ órás bollywoodi akció-vígjátékokkal XD

Na azok szar filmek.
Mondjuk én The Room-ot is láttam vagy háromszor, manapság pedig ugandai akciófilmeket gyűjtök dedikált dvd-n.
7.
7.
delphijos
#5: Nem mondom hogy a filmmel kapcsolatos mondandóddal nem értek egyet ( azt ki is hagytad, hogy a szuper konténer barikádon egy sima ajtón be lehetett menni ) ha ha a felsoroltak voltak minden idők legrosszabb filmjei szerinted, akkor mázlid van, mert még nem láttál TÉNYLEG szar filmet :)
5.
5.
Robilluma
Elnézést kérek azoktól akiknek bejött a vegasi zombicsata. Army of the dead minden idők top 5 legszarabb filmjei közt van nálam :D
Az Angelina Jolie-s tűzoltós 'film', a Without remorse akció'film', a Godzillás fos és ez a szutyok együtt a 'hálivúdi' mélypont. A négy filmre együtt nem adnék 1 pontot.
De ez itt.... Ostoba beszélgetések, ostoba emberek, ostoba szituk, gagyi rendezés, hullaszar casting a mexikói takarítónőkből, degenerált forgatókönyvvel. Operatőri munka a beszélgetéseknél síróröhögőgörcs (kamera ide oda ide oda ide oda uabból a szögből. Sokszor 10+szor; mint egy vérgagyi szappanopera). Elképesztően szinten aluli humor. Rengeteg lopott jelenet más filmekből rettenet gyengén. Fájdalmas volt 'végignézni' uccsó 20 percben már ugráltam, pedig aszittem sikerülni fog végigszenvedni.
Kb ugyanannyi pénzből csinálhatták mint pl bármelyik Penge filmet (vagy egy Resident Evil elsőt). Ez zs kategória amaz(ok) meg kb kultfilm, de minimum kjó eksön-horror-zombi/vámpír film popcornhoz. És nem tudni mit akarnak vele a rendezők. Vígjáték? Aszittem. De elkezdik teletömni olyan jelenetekkel amikkel azt sugallják h vegyük komolyan. Innentől kezdve totál blődség. Vígjátéknak nevetséges, komolyabb akciófilmnek gyalázat. Normális filmek karikatúrája, egy kabaré. Mint a Sikoly után a Horrorra akadva (asszem ez volt a paródiája). Úgy éreztem h ez vmi vicces és szándékosan béna verziója a normális filmeknek, ezt éreztem a Jolie filmnél is (Ott is a régebbi Cliffhanger, Veszélyes vizeken, stb filmek jutottak eszembe és ez a mostani mintha azoknak a börleszkje lenne).
Milyen már az amikor vki gépfegyóval kioszt egy vízszintes darálást a zombikákra egyirányban balról jobbra és akiket lő, azok közül hamarabb kapja a golyót a legjobboldali mint a középső??? Ilyet olyan rendező csinál aki 30 év alatt tanulta ki a féléves rendezői kurzust és csak úgy ment át h megkérte a szomszéd 4 éves gyerekét és annak kutyáját h segítsenek már neki.
A Bolygó neve: Halálból lopott fejkendős vagány latin nő karaktere, aki ugyanúgy hal meg itt mint ott is. De szánalmas volt.
Az amerikai katonák reakciója az elején a felborult szállítmányra, majd a rádiós utasítások után (meg a baleset kialakulása... Tényleg Horrorra akadva). Arckaparó bugyutaság.
A végén a fekete fazon még előkerült a kaszinó széfjéből OMG
Egy órával a vége előtt már vártam az atomrobbanás lökéshullámában navigáló helikopter harcát az elemekkel, nem csalódtam.... Szerencsére kicsi atombomba = zéró sugárzás :)))
Minden percre jutott 3 hülyeség. De komolyan.
Persze ha ez vígjáték lett volna akkor szava nem lenne az embernek, csak simán 10/2 mert Bautista jó arc. De ezt a valamit komolyan akarták venni!
Jöhet bárki azzal h ez POPCORN MOZI és ezt csak nézni kell agy nélkül, ez annak is überszar. Agysorvasztó.
Világító szemű zombik, terhes zombi (!!!!), vegetatív zombi, zombitigris, buta zombi, okos zombi stb. Jézusom. Ez Game of Thrones x Dying Light x egy kiló kokain.
Belefájdult a fejem a 'filmbe'.

És ennek ilyen bevétele van! Akkor hadd jöjjenek csak a hasonló mesterművek... Ez kell a népnek.
4.
4.
delphijos
Én nagyon akartam élvezni a Midnight Sky-t, és nem is űrcsatákat vártam meg Jediket, de majdnem elaludtam rajta.
2.
2.
zakkantlaci
Az Army of the Dead pont hogy egy átlagos és semmilyen film. Ráadásul az első képkockától kezdve röhejes. Annyi feszkó van benne, mint egy áramtalan konnektorban.
1.
1.
Anti4730
Nekem az army of the dead nagyon Bejott, de a tobbi szerintem nagyon atlagos es semmilyen film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...