Ingyen Battlefield 4-et osztogat az Amazon

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 3.
  • Akció
Összefogott az Electronic Arts és az Amazon, aminek az lett az eredménye, hogy limitált ideig ingyen beszerezhető a PC-s Battlefield 4. Nem rossz alkalom ez, hogy ráhangoljuk magunkat a jövő heti Battlefield 6-bemutatóra.

Rengeteg szivárgás után végre jövő hét szerdán hivatalosan is lerántja a leplet az EA az idei Battlefield-játékról, aminek a bemutatkozására most egy ajándékjátékkal hangolódhatunk. A Battlefield 4 ugyanis június 21-ig szabadon beszerezhető, és ehhez csak egy Amazon Prime-előfizetéssel és egy Origin-fiókkal kell rendelkeznünk.

Ha esetleg titeket is érdekel az akció, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni az Amazon Prime Gaming oldalára, ahol már be is zsákolhatjátok a Battlefield 4-et - már amennyiben persze rendelkeztek aktív előfizetéssel. A kezdeményezéssel kapcsolatban érdemes azt is megemlíteni, hogy egyes források szerint a DLC-ket nem tartalmazza az ajánlat, így csak az alapjátékot szerezhetjük be ingyenesen.

9.
NemecsekErno
Single elég jó volt.
Mertek már akkor, lassan 10 éve hozzányúlni a világuralomra törő kinai komenyista témához, mig a CoD-nál még tavaly is csak a csúnya ruszki, kedves arab terrorista téma volt az, amire futotta...
7.
Chdz
Ingyen se kell ez az ótvar..
6.
Neo1989
3 Ezer-be kerül a PC-s verzió. Többek között. Na most akinek komoly gépe van 3-600 E...stb. Az nem hiszem hogy ezen fog tökölni.
5.
delphijos
#3: Hát ez már tényleg értelmezés kérdése. Persze hogy semmi sincs ingyen, de ha nem KONKRÉTAN azért fizetsz, hanem “jár” valamihez, azt lehet ingyennek titulálni. Ha veszel egy tévét és adnak hozzá egy hangprojektort, akkor az is “ingyen” van, de persze mégsem úgy hogy mindenkinek osztogatják….
4.
crytek
#2: De ha már moccani kell valamiért az büdös...pont ezt írja :)
3.
atroll1
#1: Ezt egy olyan oldalon írod, ahol többen olyanokat kommentelnek, hogy "ingyenes ps plus játék" :D
2.
Fooxfire
#1: Lehet 1 hónap ingyen prime-ot igényelni
1.
Gabesz0213
Akkor ez most miért is "ingyenes"? Az én szótáramban az "ingyenes" szó azt jelöli, amit minden anyagi háttérkiadás nélkül kapok meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...