Ingyen Battlefield 4-et osztogat az Amazon

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 3.
  • Akció
Link másolása
Összefogott az Electronic Arts és az Amazon, aminek az lett az eredménye, hogy limitált ideig ingyen beszerezhető a PC-s Battlefield 4. Nem rossz alkalom ez, hogy ráhangoljuk magunkat a jövő heti Battlefield 6-bemutatóra.

Rengeteg szivárgás után végre jövő hét szerdán hivatalosan is lerántja a leplet az EA az idei Battlefield-játékról, aminek a bemutatkozására most egy ajándékjátékkal hangolódhatunk. A Battlefield 4 ugyanis június 21-ig szabadon beszerezhető, és ehhez csak egy Amazon Prime-előfizetéssel és egy Origin-fiókkal kell rendelkeznünk.

Ha esetleg titeket is érdekel az akció, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni az Amazon Prime Gaming oldalára, ahol már be is zsákolhatjátok a Battlefield 4-et - már amennyiben persze rendelkeztek aktív előfizetéssel. A kezdeményezéssel kapcsolatban érdemes azt is megemlíteni, hogy egyes források szerint a DLC-ket nem tartalmazza az ajánlat, így csak az alapjátékot szerezhetjük be ingyenesen.

7.
7.
Chdz
Ingyen se kell ez az ótvar..
6.
6.
Neo1989
3 Ezer-be kerül a PC-s verzió. Többek között. Na most akinek komoly gépe van 3-600 E...stb. Az nem hiszem hogy ezen fog tökölni.
4.
4.
crytek
#2: De ha már moccani kell valamiért az büdös...pont ezt írja :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...