Ninja Gaiden-kollekció - tippek a túléléshez

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 3.
  • Videó
Link másolása
Rövid előzetes érkezett a pár nap múlva debütáló Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amiben a harcok túléléséhez és kontrollálásához kapunk pár elengedhetetlenül fontos jótanácsot.

Jövő héten visszatér a Ninja Gaiden-sorozat, hiszen június 10-én napvilágot lát a Ninja Gaiden: Master Collection, ami a Ninja Gaiden Sigma, a Ninja Gaiden Sigma 2 és a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge részek remasterelt verzióját kínálja egy szép nagy csomagba összefűzve. A kollekcióból természetesen a játékokhoz eddig megjelent DLC-k sem hiányoznak majd.

Most pedig befutott egy új előzetes is a gyűjteményhez, amiben pár igen fontos tanácsot kapunk, amiket érdemes betartani, ha túl szeretnénk élni az összecsapásokat a Ninja Gaiden könyörtelen világában:

 A Ninja Gaiden: Master Collection PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és Xbox One-ra is elérhető lesz majd a fentebb említett időponton.

5.
5.
rossitibi
#1: Nyugodtan próbáld ki! Van nehézségi szint,tudsz választani és ugyanúgy mint a többi játéknál,az eleje könnyebb és ahogy haladsz előre úgy nehezedik. Nem mindig vannak ellenfelek,nyugodtan ki tudod próbálni,mikor mit csinál. Én is 300xnekimentem egy bossnak,de annyira jó a játék, hogy nem tudod feladni :) Ha szereted az ilyesmit ki ne hagyd! Szerintem a Devil may cry és ez magasan ver mindent ebben a kategóriában
3.
3.
r3dman
Annak idelyén ez volt az egyetlen játék aminek 300-szor is nekimentem mikor boss fight-ok voltak és mindíg egyre közelebb kerültem,hogy kinyírjam őket.Nem lehetetlen kiakasztani csak türelem kell hozzá.
2.
2.
Shao Kahn
Van benne egyáltalán nehézségi szint választás lehetőség?!
1.
1.
Shao Kahn
Sajnálom hogy olyan pokolian nehéz trilógia ez, pedig úgy kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...