Sok új játékot villantott a PS VR Spotlight

  • Írta: szlav
  • 2021. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A virtuális valóság nem csupán a PC-s játékosok kiváltsága, hiszen sorra érkeznek az újdonságok a Sony konzoljaira is. A PS VR Spotlight műsorán a hegesztés alatt álló új hardvert nem mutatták be, de lerántották a leplet hét érkező játékról.

Garantált, hogy nem fognak unatkozni azok sem, akik legszívesebben a PlayStation virtuális valóságában hódolnak a kedvenc hobbijuknak. A PS VR Spotlight bemutatója számos újdonságról rántotta le a leplet, melyeket most egy csokorba szedve mutatunk be nektek. Vágjunk is bele!

Júliusban érkezik a Sniper Elite VR

Tegnap már külön is foglalkoztunk vele, de a teljesség kedvéért ismét megemlítjük: végleges dátumot kapott a Sniper Elite VR. Július 8-án vehetjük kézbe a távcsöves puskának álcázott fagyikontrollereket - habár a trailer alapján lehet, hogy inkább az automata gépfegyverek lesznek a nyerők.

Wanderer - időutazás a civilizáció mérföldkövei közt

A show egyik legígéretesebbnek tűnő játéka az idén nyáron érkező Wanderer volt. Az időutazós kaland során meglátogathatjuk az emberiség múltjának legfontosabb eseményeit, némi csavarral persze. Ősi maja városok, posztapokaliptikus városképek, a holdraszállás vagy éppen egy világrengető rockkoncert - hova vezessen először az utunk?

Bemutatkozott az Arashi: Castles of Sin

A Ghost of Tsushima után levezetésként érdekes lehet az Arashi: Castles of Sin is. A feudális Japánban játszódó lopakodós akciójáték karddal, íjjal és dobócsillaggal mozgat meg bennünket, ráadásul még egy farkaskomát is kapunk útitársnak.

After the Fall - mozgásban a kooperatív zombihorror

Húsz évvel a világvége után két elképzelhetetlen dolog történt: Los Angelesben leesett a hó, és előmásztak az élőhalottak. Ez a sötét hangulatú zombilövölde már önmagában is igen ígéretesnek tűnik, így az már csak hab a tortán, hogy a kooperatív módban egyszerre négyen is nekivághatunk a fagyos kalandoknak.

Winds & Leaves - óvjuk meg a természetet!

Játékmenet-előzetessel jelentkezett a Winds & Leaves. A július 27-én érkező játékban egy elveszett nép utolsó tagját alakítjuk, a feladatunk pedig az lesz, hogy új életet hozzunk a kopár, természeti katasztrófák sújtotta világba. Mindezt faültetéssel és felfedezéssel kivitelezhetjük.

Gameplay-előzetessel jelentkezett a Fracked

Az alaszkai fúrótornyok eddig sem a barátságos környezetükről voltak híresek, de amikor az itt dolgozók előkapják a gépfegyvert, jobb, ha futásnak eredünk. Akciódús előzetest kapott a kizárólag PS VR-ra érkező Fracked.

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey - buborékok és dinók

Zárjuk valami könnyeddel az összeállítást! A klasszikus Puzzle Bobble-franchise VR-környezetben is kitárja a szárnyait. Elő hát a bogyóvetővel, a buborékok nem fogják kipukkasztani önmagukat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...