King's Bounty 2 - megkezdődött az előrendelés

  • Írta: szlav
  • 2021. június 9.
  • Hír
Link másolása
Igaz, csak augusztus végén látogathatunk el Nostria varázslatos királyságába, a 1C és a Deep Silver azonban már mától megvásárolhatóvá tette a játékot. Ennek alkalmából kaptunk egy rövidke előzetest is.

Ha kedvelitek a középkori fantasy világokban játszódó szerepjátékokat, és nem vetitek meg a körökre osztott taktikai csatákat sem, akkor mindenképpen érdemes odafigyelnetek a King's Bounty II-re. A hosszú, bő harmincéves múltra visszatekintő széria az idei nyár végén kapja meg a második számozott epizódját, a királyság pedig nem fogja magát megvédeni a sötét erők rontásától, úgyhogy jobb, ha felkészültök a kalandokra!

A King's Bounty II augusztus 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre, a mai naptól kezdve pedig akár elő is rendelhetitek azt.

2.
2.
GemForge
Bizony hogy kedveljük! Nagyon is kedveljük. De több infó kell. Pl. milyen lesz a cucc Switchen? Mert ha jó, akkor valószínűleg arra szerezném meg... Azért egy ilyen kaliberű játék, amit bárhol lehetne majd játszani! No mindegy, várunk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...