Hot Wheels: Unleashed - irány a gördeszkapark!

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Videó
Egy gördeszkapark ideális terep a Hot Wheels kisautóinak, az pedig, hogy egy műanyag T-Rex szájából rajtolhatunk, már csak a hab a tortán. Nézzük meg a helyszínt közelebbről is!

A Hot Wheels: Unleashed újabb helyszíne villantotta meg magát, ezúttal a gördeszkaparkot vizsgálhatjuk meg közelebbről is. A félcsövek és korlátok tökéletes terepet biztosítanak a kacskaringós pályáknak, és még egy műanyag T-Rex is befigyel, innen rajtolhatunk majd.

A minap egy új trailer és néhány screenshot is érkezett a játékból, a Hot Wheels-szakértők pedig biztosan izgatottak lesznek, ha megjegyzem, hogy a hatvan elérhető kisautóból hét olyat is megfigyelhetnek az előzetesben, amelyeket korábban még nem láthattak mozgásban. Ezek a Bad to the Blade, a Hot Wheels High, a Veloci-Racer, a Solid Muscle, a Tur-Bone Charged, a Roller Toaster és a Time Attaxi.

A Hot Wheels: Unleashed szeptember 30-án jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre.

3.
Viktor_The_Best
#2: Azert mert 10 eveseknek keszul, mint a legtobb jatek, ezt a fejlesztok is tudjak, tudatosan a fiatalabb korosztalyt celozzak meg. Ok elvezik ezt mert meg kicsi az ingerkuszob-uk. Te nem tudom hany eves vagy sajna, en 40 eves vagyok es ugy mondom erre a jatekra hogy, ok elmegy. Ennyi. Minel idosebb az ember annal tobbet es tobbet akar! Ez igy van.
2.
Zuzmo
Nekem eddig vérszegény.
1.
GemForge
Jópofa ez, de kár hogy a Forza HW kiegészítője -nem is akármilyen minőségben - már lelőtte ezt a poént.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...