Egész estés Gyűrűk Ura-anime készül a Warnernél

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Egész estés Gyűrűk Ura-anime készül a Warner Bros.-nál, a stúdió ráadásul nem is aprózná el a premiert: a világon mindenhol megcélozzák a mozikat a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrimmel.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim címmel készít egész estés Gyűrűk Ura-animét a Warner Bros. Animation és a New Line Cinema, amely a világon mindenhol mozikba kerülne. A rendezői székben Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: SAC_2045) ül majd, míg a forgatókönyvet Joseph Chou (Blade Runner: Black Lotus), Jeffrey Addiss és Will Matthews (The Dark Crystal: Age of Resistance) írja, de a Peter Jackson-féle filmek társírója, Philippa Boyens is besegít tanácsadóként.

A bejelentés szerint az anime stílusában is a mozifilmekhez közelít majd, és a történet is azokhoz a feldolgozásokhoz kapcsolódik, igaz, egy előzménnyel lesz dolgunk: "a helm-szurdoki vár egy eddig nem ismert történetét" meséli majd el az alkotás az erőd névadója, Pörölykezű Helmmel, Rohan kilencedik királyával a főszerepben, aki onnan kapta a nevét, hogy olyan erősen ütött meg valakit, hogy az szörnyethalt. Helm uralkodását a dúnföldi portyázókkal való összecsapások határozták meg - talán az anime is ezekből merít majd.

6.
6.
Piki68
#5: Látva mi lett a Star Wars-ból, lehet hogy nem is baj.
5.
5.
patka21991
A Warnert nem értem. Mind a HP, mind a LotR egy aranytojást tojó tyúk lehetne, mint a Disneynek a Marvel és az SW, de csak ülnek rajtuk.
4.
4.
Shao Kahn
Remélem mozikba kerül 2021-ben.
3.
3.
JohnSpartan
Amúgy nem anime, hanem aminációs max. Ég és főld a 2 közti különbség.
2.
2.
BockÚr
Na talán ez nem lesz tele fekete szereplővel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...