Call of Duty: United Offensive

  • Írta: Lock
  • 2004. április 18.
  • Hír
Link másolása

IGN - Szép csendben fejleszti a Gray Matter Studios csapata a Call of Duty küldetéslemezét. A játékot tavaly szeptember óta készítik. Fejlesztenek a füst és a robbanások megjelenítésén, illetve már ülhetünk járművekbe is. Lesznek nagy tankcsaták és még az angliai légi csata közepébe is belecsöppenünk.
Az egyik legjobb újítás, hogy lesznek felszedhető, és máshova letelepíthető géppuskág (7,62mm-esek). Szintén újdonság, hogy már lehet a gránátokat sprintelve is dobni. Ígérnek nagy tankcsatákat, valamint egy- és többjátékos küldetéseket hegyekben. Addig is íme néhány képecske, csak hogy meginduljon pavlovilag a nyálelválasztásotok...

 
 
 

1.
1.
Shifty
Egy-két tanács Lock. A hír forrását mindig naranccsal színezzük E3-t most kékkel. A hír überfa**a.Még valami...a képeket próbáld meg mindig ugyanakkorára méretezni,mert elég bután nézz így ki! Amugy köszi a segítságet és a hír tényleg jó.


Akkor a hírről:Már nagyon várom az első részt ugyan nem vittem végig, de amíg eljutottam...ahhh nagyon komoly élménbyen volt részem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...