Bombasztikus előzetesen az F1 2021

  • Írta: szlav
  • 2021. június 19.
  • Videó
Link másolása
A jövő hónapban a videojátékok világában is visszatér a száguldó cirkusz, és hogy erre emlékeztessenek bennünket, egy vagány előzetessel állt elő a Codies és az Electronic Arts. Lássuk, mit tartalmaz majd az idei Forma-1 játék!

Legyetek akár megszállott fanatikusok vagy hétvégi versenyrajongók, több szempontból is érdemes lesz figyelemmel kísérnetek az F1 2021-et. Ez lesz ugyanis a széria első olyan epizódja, amelyet a Codemasters már az EA szárnyai alatt hegeszt, ráadásul szintén ez az első alkalom, hogy a széria ellátogat az újgenerációs konzolokra is. A lényeg persze maga a tartalom, a legújabb előzetest ítélve pedig ezen a fronton nem lehet okunk az aggodalomra.

Az F1 2021 minden eddiginél kerekebb, komoly döntéseket és izgalmas drámát tartogató sztorimóddal érkezik, amely három teljes szezon alatt mutatja be a pilóták mindennapjait. Természetesen ezúttal is választhatjuk a klasszikus karriermódot, amelyet akár egy barátunkkal párban is játszhatunk, versus vagy co-op módban.

A Codies láthatóan komolyan veszi a csapatos játékot, hiszen a hagyományos online multiplayer mellett ezúttal is visszatér a helyi osztottképernyős opció. Aki viszont inkább egyedül mélyedne el a motorsport rejtelmeiben, netán még csapatot is igazgatna, az a My Team alatt találhatja meg igazán a számítását.

Az F1 2021 július 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

8.
8.
Sordi
#6: F1 2020-ig benne van a száradó ív, de valami nagyon elcseszett megoldást választottak idénre: https://youtu.be/lhLtVNXnc8E (9. Perctől a 13. Percig tart az eső, semmi száradó ív) bétánál jobban tükröződik itt az aszfalt de az F1 2020-hoz képest is visszalépés. Igaz még ott a fejlesztés alatt felirat.. hátha..
7.
7.
luzsi04
F1GP4:https://m.youtube.com/watch?v=iW6SLEbX6Jw
Geoff azt nyilatkozta ha lett volna 5.resz akkor hasonló grafika lett volna mint az első Codmaster felében.
6.
6.
luzsi04
#2: Nem mondod, hogy amit tudott a Geoff Crammond felé f1gp4 (2002) azt nem tudja a mostani F1 sorozat: esőben felszarado ív, törés?
Egy ideje már nem játszom F1 játékokkal, de azt gondoltam volna hogy 2002 óta sokkal messzebb jut a játék (amikről nagyon jó emlékeim vannak: F1gp4, GP Legends, EA F1 2002)
5.
5.
godach
#1: A Codemasters csinálja vagy 10 éve, nem az EA.
4.
4.
dvs00
Majd szóljatok, ha csináltak rendes fizikai- és törésmodellt. Bár 10 év allatt mióta átvette a Codemasters nem nagyon sikerült, de gondolom, hogy basznak is rá, mint a legutóbbi GRID-nél is.
3.
3.
logic5
#2: Valóban eddig az volt a legjobb szerintem is! A tavalyi is gatya... 10 órám sincs benne. Még jó, hogy kb 4000-ért vettem.
2.
2.
Sordi
#1: A törésmodel és a karakterek fejlesztése valószínűleg az első igazi teljes értékű next-gennel várható. Ami szerintem jövőre lesz várható, de gyanítom h akkor a jóval szebb grafika mellett a tartalom lesz csekély.. Idén annyi változott a törés modellel, h a hátsószárny, oldaldobozok, padlólemez nem csak vizuálisan sérül, hanem hatassal lesz a teljesítményre is. Ray-tracing csak replaybe lesz, játékmenet közben nem. Engem jobban zavar hogy az ideális ív nem szárad eső után. Az eső grafikája az aszfalton nagyon csúnya. Tukrozodes kb nem letezik csak pocsojakban. Mondom ezt úgy h benne vagyok a betaban. Vezetési élmény jobb de a grafika sztem butitott. 2019-es F1 köröket ver erre grafikaba.
1.
1.
Viktor_The_Best
A karaktereket miert nem tudjak normalisan megcsinalni? Mindegyik baltaval faragott, alig felismerheto! Ez egy fontos eleme a jateknak, sokszor latjuk oket, csinaljak mar meg rendesen! A masodik dolog meg a toresmodell lenne, realisztikushoz kozeli toresmodell fejlesztok! Ezt szeretnem mar latni 2021-ben! De gondolom most se lesz benne olyan. A trailerben nem lattam torest de persze az EA nem is akarja megmutatni a trailerben, mert most is szar gondolom. A harmadik dolog meg hogy vegre lesz-e benne ray-tracing? Remelem igen, ha mar jon next-genre is a jatek. Amig az EA-nal lesz a jatek ezeket (elso kettot) soha nem fogjak jobba tenni! Ne legyen igazam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...