Egy Master System is befigyel a Lost Judgmentben

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Minden rajongó tudja, hogy a Ryu Ga Gotoku Studio játékaiban nem kell sokat keresgélnünk ahhoz, hogy a Sega klasszikus fejlesztéseinek játszható verziójára bukkanjunk - és nem lesz ez másképp a Lost Judgmentben sem.

Inkább csak érdekesség, a hardcore Sega-rajongók azonban értékelni fogják: a Ryu Ga Gotoku Studio a múlt héten közzétett egy gameplay felvételt az ősszel érkező Lost Judgmentből, így derült fény arra, hogy Takayuki Yagami nyomozó irodájában ezúttal egy játszható Sega Master System várja majd a játékosokat az előző rész flipperasztala helyett.

A Yakuza-sorozatot is jegyző Ryu Ga Gotoku Studio játékai már eddig is hemzsegtek a minijátékoktól, ezek között pedig a Sega játéktermi klasszikusait is megtalálhattuk tökéletesen játszható formában, azonban ez az első alkalom, hogy a kiadó egyik konzolját is vendégszerepeltetik a munkájukban. Azt még nem tudni, hogy hány retró játékot érhetünk majd el a Lost Judgmentben, a videó alapján viszont biztos, hogy az Alex Kidd in Miracle World és a Penguin Land játszható lesz.

A Lost Judgment szeptember 24-én jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és az elődjénél sötétebb hangulatot ígér, így mindenképpen jó, hogy lazíthatunk egy kicsit a kalandjaink közben. A Judgment-szériára egyébként fontos szerep jutott, hiszen a jövőben ő viszi tovább azt az akciójátékos vonalat, amit eddig a Yakuza képviselt; utóbbi széria a Like a Dragon alcímű epizóddal a szerepjátékos irány felé ment el, és marad is ezen az úton.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...