A Beast Warst dolgozza fel az új Transformers-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Paramount Studios bejelentette, hogy Transformers: Rise of the Beasts címmel érkezik a következő Transformers-mozi, amely a Beast Warst dolgozza majd fel. A premierre jövő nyáron számíthatunk.

Hosszabb szünetet követően ismét kapunk Transformers-mozit, a 2022. június 24-re datált Transformers: Rise of the Beasts pedig a népszerű Beast Wars-játékokat, illetve -animációs sorozatot dolgozza fel. Az adaptáció kapcsán publikus látnivalók még nem érkeztek, egyedül egy logóval szolgálhatunk a rajongóknak:

A Steven Caple Jr. (Creed II) rendezésében készülő film története 1994-ben játszódik majd, vagyis a Bumblebee és a Michael Bay-féle Transformers-epizódok között. Az új rész először mutatja be a filmes univerzumban a Maximalokat, a Predaconokat és az új főgonoszokat, az Ostor vezette Terrorconokat, de az Autobotok is visszatérnek majd - Optimus Prime (Peter Cullen) számára ez a mozi lényegében egy eredettörténet is lesz, innen tudjuk meg, hogy válik azzá a vezetővé, akit megismerhettünk korábban.

Az ismerős arcok között köszönthetjük Űrdongót, aki ezúttal egy offroad Camaróként tűnik majd fel, rajta kívül Délibábot (Porsche 911) és Arszit (Ducati 916) említették még meg név szerint Autobot-fronton. Caple Jr. szerint a karakterek megtervezésénél a G1-szériát vették alapul, ami sokak számára jó előjel lehet. A Maximalok esetében Airazor, Rhinox és Optimus Primal szereplése biztos, míg az emberi főszereplőket Anthony Ramos és Dominique Fishback játssza majd el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...