Még pár óráig ingyenes az ArmA: Cold War Assault

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 24.
  • Akció
Link másolása
Ünnepel a Bohemia Interactive, hiszen két nappal ezelőtt lett 20 éves az ArmA-franchise, aminek az örömére most ingyenesen bezsákolható az ArmA: Cold War Assault a Steamen és a GOG-on is.

Több mint húsz évvel ezelőtt indult el hódító útjára az ArmA-széria, ami taktikus és egyben kihívásokkal teli játékmenetével évről évre egyre több rajongót csábított magához. A fejlesztőstúdió, a Bohemia Interactive most pedig szeretné megünnepelni a jeles alkalmat, ezért limitált ideig ajándékként osztogatja a ArmA: Cold War Assaultot.

Az akció egyaránt él a Steamen és a GOG-on is, így amennyiben ti is lecsapnátok a játékra, akkor nincs más dolgotok, mint a fenti linkeken vagy az asztali alkalmazásokon belül felkeresni a játék adatlapját, és hozzáadni a könyvtáratokhoz.

Nem árt azonban sietni ezzel, ugyanis a kezdeményezés már csak ma este 8 óráig él, illetve azt is érdemes még megemlíteni, hogy bár elméletileg a Steamen is ingyenesnek kellene lennie a játéknak, valamiért a cikk írásakor 3,99 eurós árat mutat az adatlap. Mindenesetre a GOG-on gond nélkül működik az akció, így ha a Valve áruházában nem sikerül élni vele, akkor érdemes az utóbbinak bizalmat szavazni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...