Már csak egy hőssel bővül a Smash Ultimate

  • Írta: szlav
  • 2021. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Senki nem vádolhatja a Nintendót azzal, hogy magára hagyták volna a Super Smash Bros. Ultimate-et. Az utóbbi két és fél évben zsinórban érkeztek az újabb karakterek, de egyszer minden jó véget ér.

Mozgalmas napra tekinthetnek vissza a Super Smash Bros. Ultimate játékosai, hiszen a Nintendo legutóbbi livestreamjének hála közelebbről is szemügyre vehettük a játék legújabb hősét, Kazuyát, a brawler jövőjével kapcsolatos hírek azonban némileg keserédesek. A széria atyja, Masahiro Sakurai ugyanis bejelentette, hogy Kazuya után még egy hőssel bővül majd a népszerű Switch-exkluzív, ezzel viszont véget ér a Smash Ultimate DLC-karaktereinek a sora. A Fighter Pass Vol.2 utolsó hőse az ígéreteknek megfelelően még idén megérkezik majd (a leleplezésre persze még várnunk kell), ezzel viszont lezártnak tekinthetjük a Super Smash Bros. Ultimate live service-részét, legalábbis az új játszható karaktereket illetően.

De, hogy ne zárjuk szomorú hangon a hírünket, a Nintendo bemutatta a Mii Fighter legújabb kosztümcsomagját! Az aprócska hősünket beöltöztethetjük a Skyrim Dragonbornjának, a Devil May Cry Dantéjának, felölthetjük Lloyd ruházatát a Tales of Symphoniából, de akár Shantae hacukájába is belebújhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...