Mozgásban is láthatjuk a The Last Oricrut

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Videó
Link másolása
A GoldKnights akció-szerepjátéka egy, a fantasy és a sci-fi mezsgyéjén található világba kalauzol minket. A fejlesztők egy több mint nyolcperces videóban mutatják be nekünk az olyan fontos elemeket, mint a döntéshelyzetek vagy a co-op.

A The Last Oricru a hónap elején mutatkozott be azon címek egyikeként, amelyek fölött a Koch Media új kiadói divíziója, a Prime Matter bábáskodik. A GoldKnights akció-szerepjátékában a Wardeniában hajótörött Silvert alakítjuk majd, aki a helyi frakciók polgárháborújának kellős közepén találja magát, és a harcokból bizony ő sem maradhat ki.

A fejlesztők ígérete szerint a The Last Oricru kíméletlen csatákat ígér, de komoly döntéseket is meg kell majd hoznunk, amelyek alakítják a játék cselekményét – ez utóbbira több példát is látunk a fenti, áttekintő jellegű videóban. Nem lesz azonban minden döntésünk végleges, hiszen a wardeniai frakciók között folyamatosan lavíroznunk kell majd, és ha valamelyiket magunkra haragítjuk, talán több ellenfelet szerzünk, mint amennyivel elbírunk.

Ezért is jöhet kapásra, hogy a GoldKnights egyszerre tervezi egyszemélyes és kooperatív játéknak is a The Last Oricrut. Azonban azzal, hogy magunk mellé veszünk egy barátot, még nem lesz automatikusan könnyebb a dolgunk, csupán alternatív megoldási lehetőségek nyílnak meg előttünk. Ezt az egyik boss fighttal illusztrálják a videóban.

A The Last Oricru 2022-ben várható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
hedzsooo
#1: Szerintem elsosorban csak a nagyobb studiok engedhetik meg maguknak, hogy az osszes letezo platformra legyen eroforrasuk elkesziteni es kiadni egyszerre egy jatekot. Itt gondolom majd attol fugg, hogy eloszor hogyan fog szerepelni ezen a 3 fo platformon majd
1.
1.
Shao Kahn
Ööö.... Ps4-re nem jön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...