Folytatódik a Mortal Kombat Legends

  • Írta: szlav
  • 2021. július 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge meglepően kellemesen adaptálta a legendás videojátékot, így a Warner kapva kapott az alkalmon, be is rendelték a folytatást. Így jött létre az augusztusban érkező Battle of the Realms.

Alattomos mágusok, vérszomjas hadurak, egy maroknyi hős és egy életre-halálra szóló viadal, amely eldöntheti a világunk sorsát a dimenziók közti szüntelen háborúban. A képletet már jól ismerjük, de mégsem tudunk ráunni, főleg a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge után, amely bebizonyította, hogy a tévéképernyőn, rajzfilm formájában is megállja a helyét a legendás verekedős játék.

A Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms ott veszi fel a fonalat, ahol az előző film abbahagyta. Earthrealm bajnokai nem pihenhetnek, hiszen Shao Kahn seregei nem csak a mi világunkat, de az egész kozmoszt fenyegetik, így Raiden és csapata meghozza az egyetlen kézenfekvő döntést: részt kell venniük egy végső, mindent eldöntő bajnokságon, hogy ezzel elhárítsák Outworld légióit. Mindeközben folytatódik Scorpion saját története is, ezzel remélhetőleg elvarrva az előző epizódban lógva maradt szálakat.

A Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms augusztus 31-én jelenik meg.

1.
1.
Shao Kahn
Remélem folytatódik majd az élőszereplős Mortal Kombat film is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...