Íme, a Lost Judgment intrója

  • Írta: szlav
  • 2021. július 6.
  • Videó
Link másolása
A Yakuza-széria nagysikerű mellékága, a Judgment idén ősszel megkapja a saját folytatását. A Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio erre rákészülve most közzétette a Lost Judgment zenés intróját.

Amíg a Yakuza fősodros szériája a Like a Dragon mintáját követve körökre osztott bunyókkal folytatja a jövőjét, Takayuki Yagami története, azaz a Judgment folytatása marad a jól bevált akciójáték-formulánál. Ebből azonban ma nem sokat láthatunk, ezúttal ugyanis a játék nyitóvideója került fel az internetre, amit az illetékesek jon-YAKITORY és Ado Rasen című száma mellé vágtak össze. Habár valódi gameplayt nem kaptunk, azt meg kell hagyni, hogy az engine-ben renderelt klipek igazán pofásan festenek.

A Lost Judgment szeptember 24-én érkezik meg a Sony és a Microsoft új- és előzőgenerációs konzoljaira.

30.
30.
nemfontos
Az első része kiváló volt. A történet érdekes és fordulatos. Alig lehet ott hagyni. Mindig csavarnak rajta egyet ahogy az a jó féle krinik esetében lenni szokott. Rengeteg kisebb feladat is van amikkel érdemes foglalkozni de ha ki is hagyjátok őket a fő szál akkor is 20 - 30 óra szórakozás. Ui. Mindig keressétek meg a macskát is.
28.
28.
kryszisz
#25: Az rendben van, hogy a való életben nem merné megcsinálni, de innen nézve akkor meg inkább azt mondom, hogy a netes viselkedés talán még közelebb áll az adott ember valós személyiségéhez, mint az az attitűd, amit egy társaságban felvesz. Pont azért, mert itt (komolyabb) következmények nélkül ki tud teljesedni az illető. Érted, nem kell képmutatónak/álszentnek lenni, mert kevésbé kötnek a társadalmi normák, meg az attól való félelem, hogy esetleg finoman állcsúcson billentenek. Persze nem értek a viselkedéstanhoz meg pszichológus sem vagyok, de szerintem így áll a dolog.
#22: ez frankón reprezentálja is a mondandóm igen, nem hülyeség ilyet alkalmazni annak szűrésére, hogy az illető illik e az adott környezetbe, legyen az egy klán, munkahely, bármi.
27.
27.
crytek
#26: Ezzel is szembemennék. A neten eleve egy "trash" sok közösség..Elég sokszor itt a GAME hírek alatti kommenteket olvasgatni sokszor mik mennek..

A real életbe azért kétlem hogy sokan ezt megengednék maguknak hogy beszéltek valamiről és más a véleményed valamiről és elkezded emiatt férgezni meg gyalázni a másikat....
26.
26.
DragonBleacPiece
#25: De attól még nem lesz jobb emberileg, mert való életben nem meri megtenni. Épp azért a neten éli ki magát, és ott szid ismeretlenül ismeretleneket, mert valóságban nem meri. De ugyanúgy paraszt az egész személyisége.
25.
25.
crytek
#21: Pedig nem így van.
A neten pont azért lehet parasztnak meg bárminek lenni ,mert nincs ki szájon**** és megrugdos ha beszólsz neki. Na pont az ilyen emberek a valóságban meg se mernek szólalni a társaságban...Szóval hidd el van a netes élet meg a real full más.
(Élő példa jelen)
24.
24.
Ooorky
#21: Szerintem is így van.
22.
22.
DragonBleacPiece
#21: Nem tudom kifejezni egyszerűen mennyire egyet értek a gondolataiddal. Lehet hogy gagyi példa, de annó world of warcraftban nagyon kemény tgf feltételek voltak, hogy egy menő klánba bekerüljön valaki. És minden kiegészítőben volt egy város, amit lobbyként használtak a playerek, ott beszélgettek stb, és a menő klánokból voltak ott ,,kémek" akik nézték miket írkálnak a játékosok, és megjegyezték a különösen rosszindulatúakat. És amikor azok próbáltak bekerülni a klánba, akkor kérdőre lettek vonva hogy pl miért k... anyáztak egy másik játékost, amiért az segítséget kért valakitől, hogy hol vannak pl a portálok a városokba. És azt mondta a gyerek hogy ,,ez csak net, való életben nem vagyok ilyen". Hát szerintem rohadtul való életben is ugyanilyen aki chaten is egy balfasz másokkal. Amúgy a yakuza 0-ban annyira szeretem a shogit, hogy órákon át képes vagyok játszani csak az miatt, mert sehol máshol nem találtam shogi játékot amihez nem kéne egy régi oprendszer emulátora vagy telefon.
21.
21.
kryszisz
#18: Szerintem bőven be lehet lőni sok mindent egy-egy emberről pusztán kommentek alapján, nem véletlenül nézi sok cég a közösségi oldalas tevékenységét az adott jelentkezőnek, vagy akár már alkalmazottnak. De biztos vagyok benne, hogy rengeteg szociológiai felmérés is készült már pusztán internetes megnyilvánulások alapján. Szerintem aki a neten egy paraszt, az a való életben is jobbára így viselkedik, és vice versa. Én legalábbis nem nagyon szoktam szerepet játszani itt vagy ilyesmi.
19.
19.
kryszisz
#17: Hát egyelőre a Reach pörög, vége felé vagyok elvileg, ez amúgy bejön, a gunplay meg az AI szerintem piszkosul jó, sztori olyan so-so, annyira nem is figyeltem rá, pályák meg valóban sivárak kissé, de így is van 1-2 emlékezetes darab, pláne az űrben repkedős. Anno az egyet vittem csak végig, az tetszett, kíváncsi leszek most milyen élményt fog nyújtani ennyi év távlatából. Közepes nehézség nekem bőven megfelel, mert bár simán élvezhető, de azért FPS-ben már érződik azért valamelyest a latency, magasabb nehézségen szerintem okozna problémákat ez a pici késés is. Ha ezzel végzek pótlom a Gears szériát is, aztán a 2 legnagyobb MS széria talán le is van tudva. Jó meg van ugye a Fable, de abból csak a 2-t kell pótolnom, többi volt PC-n:)
18.
18.
#16: Egyébként zseniális, hogy ez az egyesek által gyakorolt "emberek kategorizálása és kommentek alapján ismerete" már olyan méreteket ölt (mint ha normális, vagy működőképes lenne,), hogy már azért ír valaki kommentet, mert a kiszemelt szerelme nem pont azt írta, amit ő gondolt. Sok furcsaság pedig nincs a korábban leírtakban. A játékot nem ismeri, valószínű csak beugatni jött gyorsan meló közben és pont ezért nem volt ideje elolvasni sem a válaszokat. Vagy így volt, vagy nem, de azért most csak nem írok neki, hogy milyen kurva okos, csak az ellenkezőjét beszéli az okosságnak.
17.
17.
crytek
#16: Ej azt a Halot ne erőltesd... :)
Persze nyomjad nyilván ha neked tetszik ,de én máig nem értem (az összes rész végigjátszása után) hogy ezen mit szeretnek sokan. Sivár jellegtelen pályán nulla beleélés , zéró akciófaktor semmi ami ott tartana

Egyedül amit ki tudok emelni benne hogy legnehezebb szinten kb az fps-ek között a létező legnehezebb sorozat..vagy ha nem is a top 1-3-ba ott van.. Anno elkedztem de amikor az első rész első pályájának kb a elején amikor felmegyünk az űrhajóba na már onnan se jutottam túl. Brutális. Ha letennének elém 10 milliárd ft-ot hogy az enyém lesz ha mindet végigviszem legnehezebb szinten kiröhögöm őket és elhajtom a fenébe...
Infinite-re kiváncsi leszek mit hoz majd single téren ,bár ha 7 rész se igen mozgatott meg kétlem hogy ez fog..
16.
16.
kryszisz
#13: Én majd Cloudban kezdem el egyszer, elvileg fent vannak. Csak előbb letudom a Halo-t, az régi elmaradásom. Sorry amúgy a kiakadásért, csak alapjáraton a felfogásoddal nem szokott gond lenni mostanában, azért furcsálltam, hogy mit nem értesz:D
15.
15.
crytek
#14: Úgy semmi esetre sem tudnám mert a ti hozzászolásaitokat nem tudom szerkeszteni. De korrigálni lehetett volna és nem az lenne ami.

14.
14.
#13: "Nincs szerkesztés tehát már így marad"

Miért, ezek után képes lennél úgy átszerkeszteni, mint ha meg sem történt volna? Az szép gerinc.
13.
13.
crytek
#12: Nem nézek a játékokról semmit nem olvastam utánuk képek alapján tetszett mert a sleeping dogsot imádtam. Szóval ami eddig bundlezva volt az összes rész megvan. Nem voltak tolva egy percet se ,se feltelepítve egyik sem. Egy cikket olvastam anno a körökre osztottságról..ott mondtam akkor a ráknak tartottam meg őket.. de kiderült benéztem. Nincs szerkesztés tehát már így marad. Előfordul az ilyen.

Akkor lassan elkéne kezdeni játszani velük és csak az az 1 rész mellőzni ami körökre osztott
12.
12.
kryszisz
#8: Te amúgy most tényleg síkhülye vagy, vagy csak színészkedsz? Még én, aki 0 (azaz nulla) darab epizóddal játszottam is tudom, hogy a legutóbbi rész kivételével az összes real time harcrendszerrel operál, nem pedig körökre osztottal, azt csak a Like a dragonban vezették be. Majd hozzá is tették, hogy ez a széria ezentúl ezt az irányt követi, a Judgement pedig a valós idejű metódust. De ez nem változtat a tényen, miszerint van 6 (azaz hat) darab rész, amelyben az általad preferált harcrendszerrel van. Baszki, ennél világosabban ezt már nem lehet megfogalmazni, de leírták már előttem vagy hárman.
8.
8.
crytek
#6: Fejre estél rolival? Megsütötte a burád a nap?

Írtam ,ott van feketén fehéren lehet olvasni. Tudsz olvasni kezdjük azzal?
De az 1 bites agyad miatt tessék megint: A yakuzák szarok ,de a judgement király mert ebben normális a harc.

A körökre osztott szarságnak amit mindenben gyűlölök meg mi köze a nyelvhez? Milyen indíttatásból sikerült bármilyen kombinációt össztűznőd a két dolog között..

Ez kb olyan volt hogy nem szeretem a tökfőzeléket de csak mert nem tudom elolvasni a tajvaniul leírt receptjét..
Kezeltesd magad mert ez nagyon danger, és még világgá is kürtölöd ,mondjuk ezért jár a taps bravó
7.
7.
#4: Agybeteg, lövése sincs miről rizsázik, csak tolja a hate + komment bait beszólásait. Biztos rajtunk akar kitölteni valami frusztrációt.
6.
6.
#5: Még mindig nem érted, hogy az összes létező yakuza játék a 7 kivételével akció és csak a 7 a JRPG? Mondjuk abból a világ egyik legjobban sikerült példánya és nem tehet arról, ha te nem tudsz vele játszani, vagy nyelvtudás hiányában nem érted a képességeket.
5.
5.
crytek
#4: Nem ,pontosan emiatt. De hálistennek ez a Judgment nem ilyen szar
4.
4.
DarkLord
#2: Látszik, hogy egy résszel sem játszottál :D
3.
3.
Ganzer
#2: Az összes Yakuza ilyen, csak egy körökre osztott rohadalom van. Ami mellesleg parádésra sikerült szerintem.
2.
2.
crytek
Az összes Yakuzànak ilyennek kellett volna lenni nem körökre osztott rohadalomnak.
Fasza Sleeping Dogs féle harccal sokkal jobb volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...