Guild Wars nyílt teszt az E3 alatt

  • Írta: szabi
  • 2004. április 19.
  • Rendezvény
Link másolása

E3 - Már csak kevesebb, mint egy hónapot kell aludni, és kinyitja kapuit a világ legnagyobb játékkiállítása Los Angelesben. Az izgatottság szinte már kézzel fogható, a kiadók és a fejlesztők egyre-másra lebbentik fel a fátylat az általuk bemutatandó játékokról. Legutóbb az ex-Blizzardos NCsoft adott hírt készülő online RPG-jéről, a Guild Wars-ról, melynek a demo verzióját a három nap alatt bárki szabadon kipróbálhatja. Elég jó húzás ez a srácoktól, szó se róla! Természetesen az elsők között fogtok értesülni a tesztről.

Hivatalos honlap

4.
4.
InGen
EZ igaz, itt ezt elírta helloszabi, a játékot az NCSoft csinálja, akik ex-blizzardosok.
3.
3.
Avium
Most en olvasom rosszul, vagy ti irtatok el, de a BLIZZARD? Mi koze hozza? A jatek Copyright-jaban sehol nem szerepel a nevuk >> "Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved.
© 2003 ArenaNet, Inc. All content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners."
2.
2.
Shifty
Hehe jó móka lenne:) Meg kell kérdezni:)
1.
1.
InGen
Myko nem akarja finanszírozni, hogy kimennyen az E3-ra a GK csapat? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...