Frissítve: Hunt: Showdown - traileren az új pálya

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 9.
  • Teaser
Link másolása
A pletykák szerint ma élesedik a Hunt: Showdown új pályája, ami - mint az már az eddigi előzetesekből is kiderült - a DeSalle fantázianévre hallgat majd. A Crytek nemrég egy újabb teaser trailert osztott meg a térképről.

Az elmúlt időszakban a Crytek elkezdte szépen lassan csepegtetni a Hunt: Showdown legújabb pályájáról a látnivalókat, nemrég pedig a német csapat egy újabb teaser trailerrel jelentkezett az új terület egyik jellegzetes helyszínéről. Nagyon úgy néz ki, hogy végre megkapjuk minden western elmaradhatatlan kellékét: a szalont!

A nyúlfarknyi előzetes mellett a fejlesztőstúdió tegnap feltöltött egy pár másodperces videót is a csatornájára, amiben elmondásuk szerint elrejtették az új pálya premierdátumát is. Az internet lelkes kódfejtői arra a következtetésre jutottak, hogy ez a dátum nem más, mint július 9., azaz a mai nap, viszont hogy meglássuk, vajon megfelelően dekódolták-e az üzenetet a rajongók, arra még estig biztosan várunk kell.

Update! Kiderült, hogy valóban helyesen fejtették meg a titkos üzenetet a játékosok, hiszen már tesztelhető az új pálya, illetve egy vadonatúj előzetest is hozott róla a Crytek:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...