Szeptemberben érkezik az NBA 2K22

  • Írta: szlav
  • 2021. július 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén, illetve jövőre sem marad üresen a virtuális kosárparkett. A 2K Games ma hivatalosan is leleplezte az NBA 2K22-t, a borítón szereplő játékosokat, illetve a játék premierdátumát.

Menetrendszerűen érkezik az NBA 2K22, ezúttal viszont minden platformon egy időben, szeptember 10-én kezdhetjük a zsákolást. A 2K Games és a Visual Concepts az előző- és újgenerációs platformokra is kiadja a kosaras játékot, vagyis PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen is részt vehetünk a buliban.

A játékot három kiadásban érkezik: a Standard Edition PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen 60 dollárt, Xbox Series X/S-en és PS5-ön pedig 70 dollárt kóstál majd. A generációváltásra készülőknek imponálhat a Cross-Gen Digital Bundle, amely 80 dollárért teljes átjárást biztosít az Xbox- és PlayStation-konzolok generációi közt. A legnagyobb csomag ezúttal az NBA 2K22: NBA 75th Anniversaty Edition nevet viseli, és nem kevesebb, mint 100 dollárért vesztegetik majd.

Ahogy azt a fenti képen is láthatjátok, idén a kétszeres NBA All-Star játékos, Luka Dončić került a sztenderd és cross-gen borítóra. Ezzel szemben az NBA megalapításának hetvenötödik évfordulóját ünneplő kiadás Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki és Kevin Durant portréit viseli. Észak-Amerikában ezen felül elérhető lesz egy speciális kiadás is, amelyen a WNBA hatszoros All-Star játékosát, Candace Parkert láthatjuk, Japánban pedig a Washington Wizards játékosa, Rui Hachimura kerül a borítóra.

 A játékosinterjúk mellett a 2K közzétett egy videót, amelynek hála egy pillanatra mi is bepillanthatunk a sportjáték kulisszái mögé. Luka Dončić a mo-cap stúdióban járt, így a fejlesztőbrigád számos egyedi animációt rögzíthetett, a látottak alapján pedig a szlovén sztárjátékos kiveszi majd a részét az NBA 2K22 MyCareer sztorimódjából is.

18.
18.
crytek
Közben kiderült miért jön stadiára és "pcre" miért nem. 8 mag kell neki stadiába meg annyit tesznek amit akarnak pc-n meg még a mai napig a legtöbb embernek 4 magos procija van ezért az EA nem akarja így kiadni.. Azt hittem komolyabb a dolog.
15.
15.
crytek
#14: Én pl a 2021-et azért vettem meg. Szerencsére az EA 1 év alatt degeszre szedi magát és fillérekért szórja az alap játékot. Bohockodni néha 1-2 meccsre bőven elég. Ha szopni akarok akkor nem fizetem ki a sokkal drágább ultimate-et hanem betolok egy dark souls-ot és kész ugyanúgy nem lesz benne sikerem ahogy fifa multiban sem mert akinek több száz ezer órája van benne az én 20-30 perces fifa tudásom semmire se lenne elég..
Szóval vannak single játékosok is bőven
14.
14.
DarkLord
Tévedésben vagytok ezt a játék a single miatt senki se veszi meg csak az online miatt. Ha single miatt venné valaki, akkor megvenne egy pár évvel ezelőtti játékot és ennyi nem a legújabbat. A régi játékosok, mint én egy év alatt egy single game-t sem játszunk le, sőt megse nézzük azt a részét. Az online része több részre van osztva, amiben mindenki megtalálja a magának tetszetős játékmódot. Itt érdemes csak 1-et kiválasztani magadnak és csak azt tolni, hogy abban a legjobb legyél. Mindre, amúgy sem lenne idő. A legjobb játékosok a park-ban vannak általában, persze a teremben meg olyanok játszanak, akik csapatban jók és van nekik + 4 ember ismerősük, akikkel együtt tud játszani, mert a terem 4 random emberrel csak káoszt szül általában...Ott van még a Myteam, amire szintén érdemes ráfeküdni, mert elég szórakoztató ez is (én ezt is szoktam játszani, de annyira nem mélyülök el benne csak érintőlegesen, gyűjtöm a kártyákat meg triple threat-et nyomok benne az korrekt, bár sok az offball-er idióta, nem is tudom ezt , hogy engedélyezi a rendszer még, mindig...).

PC-n nincs értelme online játszani, mert csak csalók vannak én az utolsó részével játszom pc-n is viccből, de olyan rossz a játékos állomány még a full csalók ellen is, hogy szinte veszíteni se tudok benne. 905 fölött szoktam lenni egy szezonban a parkban, de itt pc-n, hogy full legit vagyok és a sok csaló ellen 96% a win rate-m, ami már az über kategória. PC-n semmi értelme játszani a sok csaló miatt. Bár néha felüti a fejét a csalás konzolokon is, de ott kigyomlálják vagy nem, mert ilyen év is volt a 2k19-be én legit elértem a 99-es szintet erre pont, mikor elértem, kijött egy cheat, ami egyből 98-99-re dobta az embert...ugye a régi részekben elérni a 99-et az brutál meló volt egy szezon alatt. Mostmár nem a 99-en van a hangsúly, hanem a rangodon és ezeket nehezebb elérni a 99-es szintet gyakorlatilag elég hamar eléri bárki.
12.
12.
#10: A PC mindenképp jobb, mint a konzol minden technikai cikk ellenére is. Amikor jött a PS4 generáció akkor is voltak tech cikkek, hozzáértők által részletesen megírva, a PC-t eltemetve és mindezt teljesen jól és helyesen megindokolva. Csak kár, hogy amikor kijött a PS4 generáció, első nap esett le, hogy 5 év lemaradásban vannak az akkori PC-khez képest és egyszerűen alapvető dolgokat és geometriákat, valamint sok open world dolgot nem is lehet rajtuk megcsinálni pl a memória mérete miatt. Ez amúgy az új generáción is így van. Nézd meg a Divinity 2 Eco Dragonis fejlesztői videót, ott elmesélik, hogy még a nyulakat is ki kellett szedni a mezőről az ezzel járó játékmechanikákkal együtt, meg sok zónát át kellett alakítani, egyet meg kivágni, mert sehogy sem ment konzolon. 2009-es játékról beszélünk meg a csodagépekről.
11.
11.
#7: Ennek ellenére mindent PC-n fejlesztenek a konzolokra is (ami hát nem is tudom, hogy a 2012-es hardver foshalmaz-e fejlesztői szempontból), csak egy PC verzió esetén gondoskodni kell róla, hogy mindenféle gamepad-del, windowson, videokártyán és processzoron fusson a cucc. Most nyilván ebben semmiféle plusz munka nincs, ha a 2012-es gépekre írt játékok PC-re való portolásáról beszélünk, ezeken kívül meg mindig marad a receptben egy leggyengébb láncszem, amihez az egész játék hozzá lesz butítva. De pont ezért volt a CP2077 balhé is, mivel ott nem vették figyelembe a leggyengébb láncszemet. Ha figyelembe veszik, akkor most sívár lenne az egész játék PC-n és félgen+next-gen konzolokon is, hiszen a régi konzolok csak olyan open world játékokat tudnak, ahol távol vannak egymástól a bejárható helyek, azon kívül meg sivatag van. (Nyilván ezt képletesen kell érteni és nem szó szerint.)
1.
1.
crytek
Ahogy az EA sem ők sem adják ki pcre a next gen verziót csak a régi konzolos verziót kapják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...