PC-n is kihasználja a DualSense-t az új Black Ops

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 16.
  • Hardver
Link másolása
Természetesen eddig is játszható volt PC-n a Call of Duty: Cold War - Black Ops a PlayStation 5 új kontrollerével, de a játékosok nemrég azt vették észre, hogy most már a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat is támogatja az FPS.

Egyáltalán nem szokatlan dolog, hogy a legtöbb játékot PC-n is gond nélkül játszhatunk a PlayStation 5 vadonatúj kontrollerével, azonban az, hogy az adott cím ki is használja az irányítóban lapuló extra funkciókat a platformon, az már jóval ritkább. 

Márpedig a Call of Duty: Black - Cold War legutóbbi frissítése után pontosan erre lettek figyelmesek a rajongók, amit a Redditen keresztül meg is osztottak velünk. A Metro Exodus után tehát úgy néz ki, hogy újabb PC-s cím használja ki teljes mértékben a DualSense különleges fícsörjeit - habár azt érdemes hozzáfűzni, hogy a funkciók egyelőre csak akkor működnek PC-n, ha vezetékkel csatlakoztatjuk a kontrollert a gépünkhöz.

A Call of Duty: Black - Cold War egyébként hamarosan ingyen kipróbálható lesz, így amennyiben van a közelben egy DualSense kontroller, akár mi magunk is letesztelhetjük az újdonságot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...