Sztorimóddal érkezik a GRID Legends

  • Írta: szlav
  • 2021. július 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Play Live bemutatóját a Codemasters következő versenyjátéka, a GRID Legends nyitotta. Az új epizód játékélménye hű marad az előző részekhez, de a szélsebes versenyeket ezúttal egy izgalmas történet veszi majd keretbe.

Mivel már a Codemasters is az Electronic Arts égisze alatt hegeszti a versenyjátékait, várható volt, hogy a ma este folyamán bemutatásra kerül egy új cím. Ez pedig nem más, mint a GRID Legends, amely egy élőszereplős sztorimóddal teszi igazán drámaivá a versengést. Kifejezetten érdekes, hogy a felvételek rögzítéséhez egy kiterjesztett valóságot vetítő színpadot használtak, amelyet leginkább az Industrial Light & Magic volume-stúdiójához hasonlíthatunk.

Persze a lényeg ezúttal is maga a játékmenet lesz, aki pedig eddig is kedvelte a GRID-szériát, az valószínűleg most sem fog csalódni. Számos gyönyörű helyszínen megfordulunk majd, köztük Moszkvában, Londonban vagy a Strada Alpina hegyvidéki körpályáján. A látottak alapján a járműparkkal sem lesz gond, hiszen a Codies ezúttal is a legnagyobb változatosságra törekedett - az pedig kifejezetten érdekes, hogy vegyes járműosztályokat felvonultató versenyekben is megmutathatjuk a tudásunkat.

A GRID Legends megjelenése 2022-ben várható.

7.
7.
Anti4730
#6: Te mindenhova odairod, hogy az nfs egy hulladek ahol csak szova kerul, de el kell fogadnod hogy mindenkinek mas az izlese, es igenis sokaknak bejon az nfs:))
6.
6.
logic5
Azért a GRID-ek nem említhetőek egy lapon a hulladék nfs szériával...
5.
5.
kryszisz
#3: Vágesz, csak azokat a Ghost csinálta, akiket ugye levettek a projektről. Amit annyira nem tudok hova tenni, tekintve, hogy a Heat ahogy hallom nem lett rossz.

#4: rég olvastam már ilyen tipik crytek kommentet, hiányzott, mint kecskének a kés:P
4.
4.
crytek
Egynek jók, bár full unalmasak, főleg a rohadt kevés pálya miatt.
Amit sajnálok, hogy EA miatt már maximum az ea playbe tudjuk majd olcsón tolni és vége a 3/4 év utáni 1$-ért utánad kurják érának..
3.
3.
Anti4730
#2: Azota meg kijott negy resz, es a heat eleg jo lett, de nekem szemely szerint a tobbi resz is tetszett.
2.
2.
kryszisz
#1: Criteriontól? Hát, én az általuk jegyzett MW után szerintem végleg elengedtem a szériát:/
1.
1.
Anti4730
Bizom benne jo lesz, de inkabb need for speed bejelentest vartam volna:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...