Kedvcsinálót kapott a Blade Runner: Black Lotus

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Ősszel érkezik a Blade Runner: Black Lotus című animesorozat, amely újabb részleteit fedi fel a Blade Runner-univerzumnak. A hétvégén zajló Comic-Con apropóján kaptunk hozzá egy trailert is.

A hétvégén zajló Comic-Conon az őszre ígért Blade Runner: Black Lotus is szerepet kapott, ahol egy panelbeszélgetés keretei között vetítették le az animesorozat kedvcsinálóját. A Black Lotus Shinji Aramaki és Kenji Kamiyama rendezésében készül, míg a produceri teendőket Joseph Chou látja el.

A sorozat története 2032-ben játszódik majd, vagyis a 2017-es film eseményei előtt, de már a Blade Runner: Black Out 2022 című anime után járunk, amely egyébként szintén Chou vezényletével készült. Mindezt azért is érdemes hangsúlyozni, mert a Black Out kulcsfontosságú alapeleme lesz a Black Lotus történéseinek, a főhősnő egy Elle nevű replikáns ugyanis (Jessica Henwick), aki emlékek nélkül ébred, nem tudja, hogy ki ő, és hogy hol van - az egyetlen nyom, amin el tud indulni, egy tetoválás.

Ez az alapfelütés kifejezetten izgalmas, hiszen Elle így egy sor kérdésre első alkalommal kap választ. Milyen érzés először szerelembe esni? Milyen érzés dühösnek lenni? És örülni? Mit jelent embernek lenni? A Black Lotus az egyén küzdelmeit dolgozza fel a Black Outtal járó összeomlást követően, a diszkrimináció, az elidegenülés és úgy általában az igazságtalanság témáját is kapargatják majd az alkotók.

A Black Lotus ismerős arcot is hoz magával, hiszen Niander Wallace is feltűnik majd benne az édesapja oldalán, így talán arra is választ kapunk, hogy mi történt a két mozifilm között, és hogyan jutott hatalomra a Wallace Corporation.

4.
4.
joshfeed
Miért kell a Blade Runner világot megerőszakolni ilyen ganéval ?
3.
3.
DragonBleacPiece
Pont egy hete néztem meg egymás után a két filmet, és ez tényleg elég gagyi. Mondjuk el tudnék képzelni egy olyan fejlettebb típus android prostit főszerepben,ez helyett a jellegtelen kiscsaj helyett. Nagy didik meg színes haj, ilyesmire gondolok. Az animációt elviselném, ennél sokkal igénytelenebb 3D filmek is vannak, de a főszereplő nem jön be.
1.
1.
markoci555
nekem nem tetszik, nem vagyok oda az anime-ért, de ha az lett volna, talán nagyobb valószínűséggel nézem meg (mint pl az egyik előzmény kisfilm a 2049-hez), ez a darabos 3d olyan mintha egy low grafikás telltale játékkal játszanék 30fps-el, csak még az interakció sincs meg

azért fájó merti mádom a bladerunnert, egyik kedvenc filmem

a zenéről meg ne is beszéljünk... mindkét film odab****tt, de hogy ebbe mi ez az oda nem illő nyávogás, még a hangulat se volt meg ha már itt tartunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...