Traileren a The Walking Dead utolsó évada

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Walking Dead-franchise is képviseltette magát a hétvégi Comic-Conon, és az éppen futó spin-offok mellett az alapsorozat utolsó, egy hónap múlva kezdődő évada is megmutatta magát az eseményen.

Augusztus 22-én veszi kezdetét a The Walking Dead tizenegyedik és egyben utolsó évada, amely a korábbi szezonokhoz mérten maratoni hosszúságú lesz, hiszen huszonnégy epizódot foglal majd magába. A Comic-Con apropóján befutott a lezárás első előzetese is, amely ad egy kis ízelítőt a Commonwealth hétköznapjaiból, és megvillantja a Reapereket is.

A The Walking Dead: World Beyond második évada is hallatott magáról - amely egyébként szintén zárófelvonás lesz, hiszen a spin-offot mindössze kétszezonosra tervezték. Az október 3-án rajtoló folytatásban több új állandó szereplő is helyet kapott (Jelani Alladin, Joe Holt, Ted Sutherland és Natalie Gold személyében), alább pedig bele is kukkanthattok:

Ne feledkezzünk meg a másik mellékágról, a Fear the Walking Deadről sem, amelynek a hetedik évadából két jelenetet is hoztak a készítők - mindkettőt megtekinthetitek alább. Ez a sorozat október 7-én folytatódik, a színészgárda pedig Gus Halperrel (Dickinson) bővült ki, aki egy egyelőre meg nem nevezett karaktert alakít majd.

8.
8.
Yanez
#5: 11-edik évad lesz most, nem 14.
7.
7.
Ooorky
#6: Mennyi???
Még az első részébe belekukkantottam anno, már el felejtettem a létezését :D
6.
6.
Turoscsusza
5. evadik neztem, de mar ott os voltak nyujtott reszek,szereplok amik/t semmit nem adtak hozza a sorozathoz. 14 evadnal tart most, jesszus.Egy unalmas Baratok kozt lett a sorozatbol.
5.
5.
Turoscsusza
5. evadik neztem, de mar ott os voltak nyujtott reszek,szereplok amik/t semmit nem adtak hozza a sorozathoz. 14 evadnal tart most, jesszus.Egy unalmas Baratok kozt lett a sorozatbol.
4.
4.
Yanez
Én 9ik évadig bírtam, de addig nagyon tetszett. Utána már nem éreztem azt, hogy folytatnom kéne. Belekezdtem a 10ikbe is, de már az első résznél kikapcsoltam, mert semmi érdeklődést nem éreztem.
3.
3.
almaspite
A negyedik évadig bírta szuflával. Utána egyre rosszabb lett. Persze voltak utána is jó részek, illetve jó jelenetek amiket kiollóztak a képregényből. De amikor teljes szereplő gárda elmenekült belőle a 9 évadra, már ott be kellett volna fejezni a francba a sorozatot.
2.
2.
zakkantlaci
A kilencedik évad nekem valahogy tetszett. De a tizedik... Tutira nem fogom végig nézni, sem az utolsó évadot sem. Rettentően unalmas már a sorozat, állandóan újra és újra ugyanazok a dolgok történnek. Gondolom a nagy finálé meg az lesz, hogy izguljanak a nézők, kik is maradnak életben.
Túl sokáig húzták ezt a szériát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...