Közeleg a Babylon's Fall bétája

  • Írta: szlav
  • 2021. július 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a Babylon's Fall végleges változata, de az egészen biztos, hogy a Platinum Games több ízben is bétatesztre küldi a játékát. Az első zárt próbakörökre már augusztusban sor kerül.

Ha titeket is lázba hozott a Babylon's Fall idei E3-as trailere, és a támogatott országok egyikében éltek, akkor érdemes lehet feliratkoznotok a próbakörökre. A Square Enix már azt is elárulta, hogy három fázisban küldi tesztelésre a korai verziót: először kizárólag a PC-s közönség próbálhatja ki a játékot, hozzájuk később csatlakozik a PS4-es játékosbázis, végezetül pedig PS5-ön is megfuttatják az ígéretes fantasy kalandot.


Az első bétafázisra pedig már nem is kell sokat várnunk - Japán és Észak-Amerika ugyan valamivel korábban csatlakozhat a bétához, az európai játékosok augusztus 12-én, magyar idő szerint este 7-től éjjel 11-ig tesztelhetik a korai verziót. Bizony, túl sok időt nem kapunk a felfedezésre, de nem is ez a cél, az első zárt béta ugyanis inkább a játékot keretbe fogó rendszereket mustrálja, legyen szó a kliens letöltéséről és telepítéséről, a regisztrációs folyamatokról, illetve a korai hálózattesztelésről.

A zárt béták első fázisa tehát valószínűleg nem lesz olyan izgalmas, mint ahogy azt szeretnénk (ez idő alatt még a képrögzítés sem megengedett) a későbbiekben azonban a Square enged majd a korlátozásokból, és tágabbra nyitja majd a Babylon's Fall kapuit. A Platinum egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor kerül sor a PS4-es és a PS5-ös bétakörökre, ahogy azt sem tudhatjuk, hogy mikor várható a teljes játék megjelenése.

2.
2.
fojesz
#1: Pontosítottuk, köszi.
1.
1.
Spaceghost
Azért mielőtt mindenki hirtelen jelentkezni akarna:

Countries that can participate in this Closed Beta Test
United States, Canada, Brazil, United Kingdom, France, Germany and Japan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...