Friss előzetesen a Nincs idő meghalni

  • Írta: gorien
  • 2021. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A hányattatott sorsú, huszonötödik James Bond-film idén végre mozikba kerül – remélhetőleg ezúttal már tényleg semmi nem jön közbe. Egy újabb előzetesben láthatjuk akció közben Daniel Craiget.

A soron következő James Bond-filmnek rendesen kijutott a bajból, már a munkálatok megkezdése előtt is: elvesztette az eredeti rendezőjét és forgatókönyvíróját, a szkript sem alakult simán, a forgatás alatt pedig Daniel Craig is lesérült. Mire eljött volna a bemutató ideje, megérkezett a koronavírus-járvány, és a Nincs idő meghalni volt az egyik első film, amit elhalasztottak, a mozikba pedig azóta sem jutott el.

Remélhetőleg a október 8-ra tervezett nemzetközi premiert már sikerül tartania, erre emlékeztet minket a legújabb előzetes is. Daniel Craig utoljára ölti magára James Bond öltönyét, az ellenfele pedig ezúttal a Rami Malek alakította terroristavezér, Lyutsifer Safin lesz. Rajtuk kívül Léa Seydoux-t, Lashana Lynchet, Ana de Armast és Ben Wishaw-t is láthatjuk a filmben, de Christopher Waltz, Naomie Harris és Ralph Fiennes is visszatér.

2.
2.
A Fénybenjáró
A Spectre szerintem nem volt vészes. De valóban gyengébb volt a többinél.
1.
1.
Shao Kahn
Hát, az előző rész, a Fantom visszatér rettenetesen gyenge volt, remélem ez most jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...