Ismét csúszik a Kena: Bridge of Spirits

  • Írta: gorien
  • 2021. július 29.
  • Csúszás
Link másolása
Az Ember Lab hegesztette Kena: Bridge of Spiritsnél sem megy minden simán: a játék kétszer csúszott már, és most harmadjára is elhalasztották a készítői. Az augusztusi megjelenést szeptemberire cserélték.

Miután egy évnyi várakozást követően már majdnem rátehettük volna a mancsunkat a Kena: Bridge of Spiritsre, az augusztusi megjelenés előtt az Ember Lab bejelentette, hogy egy kicsit tovább kell türelmesnek lennünk. „A csapat jelenleg is extrém keményen dolgozik, ezt az extra időt pedig elengedhetetlennek érezzük ahhoz, hogy a lehető legjobb élményt biztosíthassuk” – írják a fejlesztők.

A rotokkal cimboráló és túlvilági lelkeken segítő Kena történetére így szeptember 21-ig kell várnunk, akkor fog megjelenni PC-n (Epic-exkluzívként), illetve PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A várakozást enyhítendő addig is nézhettek néhány korábbi gameplay-felvételt a játékból.

4.
4.
hedzsooo
Nincsen ezzel semmi baj, + semmi kulonos nincsen ebben. :)


Hogy elhalasztjak akar 4x is a megjeleneset, azt hamarabb felejtik el az emberek a megjelenese utan, mint azt, hogy ugy jelenjen meg mint pl. a Cyberpunk 2077 a regebbi konzolokon tavaly... ;)
3.
3.
zsocc-nrg
#2: Én is így vagyok vele :) piszok hangulatos cím lesz, úgyhogy szívesen várok tovább. A lényeg hogy jó legyen
2.
2.
XuChi
Felőlem tolhatják 2022-re is, ha attól tutira jól fogják kiadni. Nem sietek sehova. Van ezernyi másik cím addig :)
1.
1.
Darksiders84
Na ez a szokásos fejlesztői duma már megint . Remélhetőleg addigra viszont egyszerre jön a dobozos változat is nem csak digitális és még később a cd, mert az augusztusi megjelenésnél még határozatlan volt a dobozos dátuma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...