Remek rajtot vett a The Witcher: Monster Slayer

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 31.
  • Biznisz
Link másolása
Múlt hét szerda óta elérhető a The Witcher-univerzum mobilos vadhajtása, a The Witcher: Monster Slayer, amire rengeteg rajongó volt kíváncsi a premier első hetében. Már több mint egymillióan töltötték le a játékot.

A Pokémon Go sikerét igyekszik megismételni a CD Projekt RED a The Witcher: Monster Slayer mobilos alkotással, ami múlt hét szerdán elhagyta a korai hozzáférésű verzióját, és élesedett iOS- és Android-eszközökön is. A rajongók pedig le is csaptak a lehetőségre, hogy útközben legyenek vajákok, és már több mint egymillióan töltötték le a mobilos címet.

A GamesIndustry.biz jóvoltából azt is megtudtuk, hogy a legtöbb letöltést Lengyelországban számolták, illetve hogy már több mint 500 ezer orent dollárt költöttek a játékosok az AR-formulát követő applikáción belül. A leglelkesebben azonban nem a lengyelek, hanem az Egyesült Államokban élő játékosok nyúltak a pénztárcájukba.

6.
6.
xanatos0911
#5: Milyen két dolognak nincs semmi köze egymáshoz, aranyom? A CP fiaskó alatt pedig mindent értek, benne egyúttal saját, szerény véleményemet is amit az “előrendelés-várakozás-várakozás-várakozás-rácuppanás-instant csalódás” láncban éltem meg így nagyon dióhéjban. Ahogy pedig az elmúlt hónapokban olvasgattam a véleményeket, nos nem vagyok egyedül. Viszont hosszú hónapokba telt, mire meggyőztem magam arról, hogy szinte rögtön csalódtam a játékban, mivel nagyon erősen kapaszkodtam abba amit a játéktól reméltem es amit hittem róla a kijövetelét megelőzően. Aztán azt vettem észre, hogy végülis decemberben kijátszottam, januárban még hulyeskedtem vele picit, de azóta be sem töltöttem es jelenleg nincs is felinstallálva és ennek mar fél éve… pedig annyira vártam, hogy elhatároztam, hogy instant kijátszom mind a három életutat es 300 óra alatt nem állok meg. Hat lett belőle egy keserű szájízes ~90 óra és ennyi, but I digress… Szóval minek nincs semmi köze egymáshoz?
5.
5.
Ooorky
#4: Igaz, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, CP fiaskó meg maximum a legcsövesebb konzolosokat érintette, de a többi stimmel úgy nagyjából.
4.
4.
xanatos0911
A CP2077 fiaskója után az, hogy a CDPR egy ilyen mobilos AR/PTW produktumot adott most ki a kezéből számomra csak azt erősíti meg, hogy a CDPR egyre inkább rossz úton jár és a vezetőség kezd exkluzívan a pénzre koncentrálni, pedig anno ugyan olyan fontos volt a mérleg másik oldalán a tartalom és a minőség is. Ez persze csak az én különvéleményem, de hat ugye egyszer valamikor a Blizz is egy jó csapat volt… réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban…
3.
3.
Dízel
Az osszes mobilos play to win game egy rakas szar. Csak azert sikeresek mert mindenkinel ott a telefon a zsebebe, ingyenes a game, es ha van 5 szabad percuk jatszhatnak. Nincsenek helyhez kotve. Amugy igenytelen szarkupac az osszes.
2.
2.
kryszisz
#1: Hát oszt mér? Mármint komolyan kérdezem, mert az értékelései egész jók lettek ahogy néztem.
1.
1.
Straga25
Kár hogy egy rakás szar az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...