Szeptemberre csúszik a SkateBIRD

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 2.
  • Csúszás
Link másolása
Az elmúlt időszak egyik legbetegebb indie fejlesztése a SkateBIRD, amelyben egy madárral a főszerepben gördeszkázhatunk. Sajnos a tervezettnél egy hónappal később csaphatunk le rá.

A SkateBIRD a Glass Bottom Games munkája, a csapat pedig eredetileg augusztus 12-én szerette volna boltokba küldeni. A napokban néhány nem várt hibába szaladtak bele a srácok (frissült az SDK, ami miatt eltört itt-ott a játék), ezért úgy döntöttek, hogy halasztanak egy picit a megjelenésen, és csak szeptember 16-án érkezik a gördeszkázó kismadár.

A SkateBIRD ugyanis cseppet sem szokványos anyag, egy kismadárral pattanunk deszkára benne, és amíg a gazdánk hazaér, otthoni tárgyakból készült pályákon próbálunk trükközgetni. Különféle feladatokat teljesítünk, pályákat oldunk fel, kozmetikai kiegészítőket és kazettákat hajkurászunk - a legviccesebb az, hogy az egész valahogy tökéletesen rímel a Tony Hawk-sorozatra.

A SkateBIRD egyébként 20 dollárt kóstál majd, PC-re, Xbox One-ra, Switchre és Amazon Lunára érkezik, és már a premier napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...