A Left 4 Dead hőseivel erősít a Zombie Army 4

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 3.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Zombie Army 4: Dead War legújabb DLC-je, amiben a zombiinvázió kiváltó okát göngyölíthetjük fel ezúttal - ráadásul mindezt néhány élőhalott-irtásban nagy tapasztalattal rendelkező ismerős kíséretében tehetjük meg.

Amennyiben az ember zombivadászatra vállalkozik, akkor nem árt, ha azt olyan társak kíséretében teszi, akiknek nagy tapasztalatuk van az élőhalottak likvidálásában. A Left 4 Dead 2 főszereplőinél pedig keresve sem találhatnánk erre megfelelőbb jelentkezőket.

Coach, Ellis, Nick és Rochelle egy ingyenes frissítés keretei között csatlakozik a Zombie Army 4: Dead War összecsapásaihoz, aminek az egyetlen szépséghibája, hogy csak a fizimiskájukat adták a vendégszerepléshez, a hangjukat már nem hozták magukkal.

Az ingyenes karaktercsomag mellett pedig megjelent a játékhoz a Return to Hell című DLC is, amiben (a nevéből is könnyen kitalálhatóan) Doom Slayer kedvenc vakációs helyére tehetünk egy kisebb kiruccanást, hogy kiderítsük, mi volt a zombiapokalipszis katalizátora. Az új expanzió a Season Pass Three részeként, illetve külön is megvásárolható már.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...