Csak jövőre jön a Stranger Things negyedik évada

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A pandémia alaposan keresztbe tett a Stranger Things munkálatainak, így sajnos várható volt, hogy az idén már nem jelenik meg a sorozat negyedik évada. Ezt most a Netflix is megerősítette, cserébe viszont kaptunk egy rövid teasert.

Május óta várjuk, hogy újra életjelet adjon magáról a Stranger Things, ma pedig a Netflix végre előállt a hírekkel. Sajnos nem tudunk kimondottan jó újdonságokkal szolgálni - a legújabb teaser ugyan mutat egy-két új képkockát, cserébe viszont beigazolódott a gyanúnk. Az idei szezont kihagyva, csak 2022-ben kerül képernyőre a negyedik évad, így még várnunk kell egy darabig arra, hogy megtudjuk, mi történt Hopperrel a legutóbbi epizódok eseményei után. Napra pontos premierdátumot egyébként továbbra sem kaptunk.

A sorozat rendezője, Shawn Levy már korábban is elárulta, de most ismét megerősítette, hogy a nem várt csúszások oka nem más, mint a filmipar legnagyobb mumusa, a koronavírus-járvány. A lezárások és a forgatáshoz szükséges biztonsági intézkedések alaposan felforgatták a menetrendet, a munkálatok tempóját pedig az sem segítette meg, hogy Levy elmondása szerint a negyedik évad messze az eddigi legambiciózusabb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...