Nincs tervben a Modern Warfare 3 felújítása

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 8.
  • Gyászhír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare-trilógia első és második részének ráncfelvarrása után logikus lépés lenne, ha készülne már a záróakkord újrázása is, de ennek a létezését most megcáfolta az Activision.

Habár nem volt a trilógia legacélosabb része a Call of Duty: Modern Warfare 3, azért az első és második epizód remasterelése után azt gondolná az ember, hogy csak pontot rakna az Activision a történet végére - ezúttal már 4K-s felbontásban is. Nos, a Charlie Intelnek adott nyilatkozatából ennek éppen az ellenkezője derült ki.

"A Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányának vagy többjátékos módjának nem létezik remasterelt változata. Minden jelentés, ami mást állít, az téves" - mondta az Activision szóvivője. Egyelőre tehát ne reménykedjünk a trilógia záróakkordjának a felújításában, ugyanis nagyon úgy fest, hogy ha érkezik is majd valamikor az új változat, akkor csak később robbantaná a nosztalgiabombát a kiadó.

2.
2.
Nate Hope
Ez tetszett a legkevésbé a trilógiából, ennek ellenére szívesen játszanám újra felújított formában.
1.
1.
Gerzson95
Felesleges. Már a modern warfare 2 remaster sem volt egy nagy durranás, mert az alapjáték grafikája se öregedett rosszul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...