Befejeződött a Kerbal Space Program fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
A Kerbal Space Programot jegyző Squad bejelentette, hogy a héten kiadott frissítéssel befejezettnek tekintik a játékot, és átállnak a második rész fejlesztésére. Ezentúl legfeljebb hibajavításokat adnak majd ki hozzá.

A héten élesedett a Kerbal Space Program 1.12.2-es frissítése, ezzel párhuzamosan pedig a játékot hegesztő Squad bejelentette, hogy felhagynak a cím fejlesztésével, és a jövőben legfeljebb hibajavításokat adnak majd ki hozzá, ha felüti a fejét valamilyen komolyabb probléma a programmal kapcsolatban. A mostani frissítés a játék tizedik szülinapjára kiadott 1.12-es update után felmerült bugokat javítja, valamint pótol néhány megkésett funkciót.

A bejelentés apropója természetesen az, hogy innentől kezdve a Squad is teljes mértékben átáll a Kerbal Space Program 2 fejlesztésére, amit jelenleg a játékot kiadó Private Division saját csapata, az Intercept Games visz elsősorban. A második rész egyébként még 2019-ben mutatkozott be, jelenleg pedig 2022-re ígérik a megjelenését, vagyis nem zajlanak éppen problémamentesen munkálatai - időközben még egy fejlesztőcsapatot is elfogyasztott a projekt.

3.
3.
Obi Wan Kenobi
2.
2.
Csabzz
1.
1.
logic5
Ez a játék egy vicc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...