King's Bounty II - ismerjük meg Elisát!

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Egyre csak közeledik a King's Bounty II megjelenése, az 1C Entertainment bemutatta hát nekünk a játék paladin hősét is. Elisa egyszerű parasztlányként élt, ám mágikus erő ébredt benne, amely nagy dolgokra hívatja.

A King's Bounty idén egy számozott folytatással tér vissza, amire már nem is kell olyan sokat várnunk, két hét csupán az egész – a játék aranylemezre került, úgyhogy nem kell aggódnunk a megjelenés miatt. Az utóbbi időben több előzetes is befutott: az egyik a játékmenetről szólt, a másik pedig a három választható hős egyikéről, Katharine-ről. Ezúttal a második karakter, a paladin Elisa mutatkozik be.

Elisa egyszerű parasztlányként élte az életét egy polgárháború sújtotta vidéken, ám amikor a falujában ütközet tört ki, mágikus erők ébredtek fel benne, amely segítségével elűzte a támadókat. Elisa rádöbbent, hogy szent küldetése van, így hát elindul a királyhoz, hogy Nostria megmentőjévé válhasson.

A King's Bounty II augusztus 24-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. Mi már korábban kipróbálhattuk, ott elolvashatjátok, miként vélekedtünk róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...