Újabb gameplay-felvételeken a Lost Judgment

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Készítsétek be a popcornt, és helyezkedjetek el kényelmesen, ugyanis a Famitsu jóvoltából több mint egy órányi gameplay-felvétel érkezett a a Yakuza-széria mellékágának soron következő epizódjából, a Lost Judgmentből.

Amennyiben legutóbb keveselltétek volna az ötperces videót, amit kaptunk a Lost Judgment játékmenetéről, akkor most egy jó hírünk van a számotokra: a Famitsu jóvoltából most több mint egy órányi gameplay-felvétel érkezett a Yakuza-sorozat spin-offjának legújabb részéből:

A Sega és a Ryu Ga Gotoku Studio következő nagy dobásában Takayuki Yagami magánnyomozót alakítjuk, aki egy egyszerűnek tűnő bűntény felderítése alatt folyamatosan egyre mélyebbre süllyed majd a korrupcióban és egyéb piszkos üzelmekben. Főhősünknek egy pontnál választania kell: a szabályokat betartva veszi fel a küzdelmet a szervezett bűnözés ellen, vagy inkább sajátosan értelmezi az igazságszolgáltatás fogalmát.

A Lost Judgment szeptember 24-én debütál majd PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en - sajnos a PC-s játékosok ezúttal is kimaradnak a buliból.

18.
18.
delphijos
#16: Meg az hogy “nekem nem jön be” nem ugyanaz mint a “mi ez a fos”.
17.
17.
Ooorky
#16: Nem volt véleménye, végighőbörögte az egész oldalt. Olyan kunhalmi vibe lengte körül.
16.
16.
logic5
Tehát, ha itt valakinek más a véleménye, mert nem tetszik neki a ferdeszemű ugrabugra, máris troll, meg idióta. Értem...
12.
12.
#5: ennél nagyobb hülyeséget azért nehezen hoztam volna össze 8 óra kemény munkával, neked sikerült pár mp-alatt. Victoooryyy is yours!
8.
8.
#5: nyugodtan üljél le egy kicsit pihenni, ami fos az attól még fos marad ha kakinak becézed akkor is.
7.
7.
nemfontos
Az első rész fantasztikus volt. Igazi szövevényes krimi. Az egyik legjobb játék ps4 -re. Bízom az új részben is.
6.
6.
nemfontos
#1: ne pazarold az idődet itt, inkább menj még egy kör fortnite -ot...
5.
5.
nemfontos
#2: Ez NEM yakuza játék. A fejlesztőcsapat ugyanaz igen, de a játéknak pár utaláson túl az ég világon semmi köze a yakuza sorozathoz. Sem az újhoz, sem a régihez. Ha már gúnyolódsz, legalább tudd hogy mit.

2.
2.
#1: pont ezt akartam mondani. A 23-dik ugyanolyan jakuza fos biztos sok embret érdekel
errefelé Boldogasszony Anya földjén
1.
1.
logic5
Mi ez a fos? :D Még popcorn. DE! Istenem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...