Csúszik egy keveset a Toy Soldiers HD

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 14.
  • Csúszás
Link másolása
Tizenegy évvel az eredeti megjelenése után ismét visszatér az Xbox Live Arcade egyik legnépszerűbb független játéka, a premierre azonban a vártnál valamivel később kerül sor. Addig is csekkoljátok le az új előzetest!

Az első világháború legapróbb csataterein hamarosan újra kitör a háború, a Signal Studios és az Accelerate Games azonban még egy kis türelmet kér a roham előtt. A májusban közölt eredeti tervek szerint már e hónapban kézhez vehettük volna a Toy Soldiers kívül-belül felújított változatát, az ütemterv azonban változott egy keveset: végül szeptember 9-én kerül a játék a boltokba. Kárpótlás gyanánt azonban kaptunk egy kiadós előzetest. Íme:

A Toy Soldiers HD nem csupán grafikai ráncfelvarrással illeti az öregedő indie gyöngyszemet. A fejlesztők ígéretei szerint az egyjátékos mód és a multiplayer játékmenete is komoly revízión esett át, javult a kamerakezelés, a hangszekció, ráadásul az eredeti játékhoz kiadott összes DLC mellett új, eddig sosem látott tartalmakat is találhatunk majd a csomagban. A játék egyébként PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is megjelenik.

2.
2.
delphijos
#1: Szerintem nagyon jó kis stuff volt. Valahogy ki áradt hogy jön a felújítás , az előzetes engem megvett.
1.
1.
Ooorky
El lehetett vele ökörködni pár órát :D
Tipikus 20€-s budget játék volt, ma már sok AAA címet is felülmúl tartalomban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...